dinsdag 5 augustus 2014

Radiator badkamer schoonmaken

Lees hoe je deze huishoudelijke klus snel klaart, zodat je radiator (en) weer schoon en stofvrij worden! Volg ons 5-stappenplan om uw radiatoren weer goed schoon te krijgen en merk dit vervolgens in uw portemonnee! Een stoffige radiator zorgt namelijk voor een mindere werking. Het astmafonds adviseert om regelmatig achter de radiator goed schoon te maken ter vermindering. Radiatoren trekken stof aan.


Dus regelmatig uw radiator goed schoonmaken scheelt ten eerste in uw portemonnee en ten tweede draagt dat positief bij aan de werking van uw radiator.

Maak je radiator stofvrij en schoon om het huis een stukje sneller op te warmen. Stap-voor-stap een schone radiator. Wist je dat je radiator beter werkt als hij schoon is?


Daarom is het verstandig hem af en toe schoon te maken. Aan de slag dus met radiator schoonmaken. Het schoonmaken van uw radiator kan u geld besparen. Pagina - In de categorie tips schoonmaken en poetsen staat een verzameling van huishoudtips.


Van afstoffen tot schoonmaken van je afzuigkap en van friteuse schoonmaken tot laminaatvloer dweilen.

Voor het schoonmaken achter de verwarmingsradiator ga je als volgt te werk:Hang achter de radiato. We moeten de radiator nu vervangen, omdat hij gevlekt is door roest. Je kunt verschillende kwaliteiten radiatoren kopen, in verschillende prijsklassen. Voor de ene krijg je jaar garantie, een andere geeft je jaar garantie. Om ervoor te kunnen zorgen dat de badkamer schoon wordt hebben wij een aantal tips verzameld.


Dat is een smet in een anders mooie badkamer. Zorg ervoor dat de verf en lak goed gedroogd zijn voordat je de radiator weer aan zet, of als deze bijvoorbeeld in de badkamer hangt, voordat je gaat douchen. De badkamer schoonmaken ? Er zijn leukere klusjes te bedenken. Maar we maken nu eenmaal dagelijks gebruik van onze badkamer om lekker te douchen, heerlijk te baden of onze tanden te poetsen. En dat kunnen we alleen goed doen in de badkamer als deze ook echt hygiënisch schoon is.


Wanneer je dat stof niet verwijdert zal je energierekening hoger uit gaan vallen. De stofdeeltjes die zich ophopen verminderen op een gegeven moment de efficiëntie van de verwarming en dat is natuurlijk niet de bedoeling. InfoTalia legt je uit hoe je vuil en stof op en rond radiatoren op een gemakkelijke manier verwijdert. Voornamelijk voor de hygiëne en uw gezondhei maar evenzo voor een duurzaam genot van uw badkamer. Regelmatig schoonmaken voorkomt problemen.


Raadpleeg altijd vooraf de eventuele instructies bij onze producten. Met deze radiatorborstel maak je niet alleen makkelijk en snel je badkamer radiator schoon, maar hij werkt ook prima voor luxaflex of andere jaloezieën.

Ideaal voor het verwijderen van stof op moeilijk bereikbare plaatsen. Schoonmaakazijn is fantastisch. Bijna iedere vlek krijg je ermee weg, het huis wordt schoon én is lekker goedkoop.


Bekijk onze schoonmaakazijn tips!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts