woensdag 13 augustus 2014

Houtpellets bulk

Koop duurzame Ecopower pellets in bulk , recht uit onze fabriek bij u thuis geleverd. Houtpellets van het merk Plospan worden aan huis geleverd tegen zeer scherpe transport tarieven! U ontvangt uw producten altijd van de zelfde chauffeur. Wij verkopen soorten houtpellets in de bulk.


Nooit meer een hoge gasrekening!

Voor de moderne houtpelletkachel kunt u diverse houtpellets bij ons bestellen. Wij zijn dé leverancier van houtpellets in Noord Nederland! Vooral in Frieslan Groningen, Drente en Noord Holland leveren wij wekelijks aan een vaste groep particulieren en zakelijke . Pure Power levert aan haar klanten met grote en kleine installaties houtpellets in bulk. De houtpellets worden vanuit de vrachtwagen in uw voorraadbunker of silo geblazen.


Verkoopprijzen per ton exclusief BTW: . Doordat wij zelf in bulk houtpellets opzakken met onze eigen machine zijn wij het goedkoopste adres in Groningen en Drenthe met houtpellets voor uw pelletkachel!

Wij bieden U een keuze uit de meest toonaangevende Europese topmerken van houtpellets. Vul het juiste hoeveelheid in bij kolom aantal en klik op in winkelwagen. De Houtpellets worden aangeleverd met een blaaswagen. De kosten hiervan worden automatisch toegevoegd aan de bestelling.


Prijs inclusief BTW en transport binnen Nederland muv. Totaalvolume is bij ton 16m3. Er dient een tankwagenkoppeling op de bunker aanwezig te zijn alsmede een luchtafvoer met filter. Wat me wel vaak opvalt en me nogal onlogisch lijkt, is dat bulk maar zelden goedkoper is dan zakjes.


Ik kan (in mijn geval) geen kosten maken voor een . Wanneer u besluit om uw pellets bij ons te kopen, kunt u deze of ophalen of bij u laten bezorgen. Onze houtpellets zijn er in handzame zakken van kilo, ideaal voor kleinere kachels, en in big bag grootverpakkingen. Afhalen of laten afleveren in bulk is ook mogelijk met een.


Levering binnen uur , flexibel en gratis. Value onovertroffen pellet. Pellet 1 gecertificeerd naaldhout DINplus , de beste warmte- efficiëntie van de markt!

Kwaliteit pellets kopen? Welkom bij onlinehoutpellets. Bent u een groot afnemer? Dan kunnen onze ENplus of DIN plus houtpellets ook in bulk geleverd worden.


Onze grootverbruikers bestellen hun pellets vaak in grote hoeveelheden. De pellets worden dan per vrachtwagen bij u afgeleverd. Uiteraard moet uw installatie daar wel voor geschikt zijn.


Indien u onze pellets in bulk wilt bestellen, of eerst . Aankoop van pellets in bulk of in grote hoeveelheid levert je aanzienlijke winst op en ook naar terugverdiendtijd van de pelletinstallatie. Houtpellets enplus, 1 naaldhout, per bulkwagen geleverd in nederland ( m.u.v. Waddeneilanden) ton per vracht. Prijs is afhankelijk van.


Wij leveren zowel voor particulieren als bedrijven enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts