maandag 25 augustus 2014

Vdl klima warmtewisselaar

Door de combinatie van een eigen engineeringsbureau en een grote productiecapaciteit garanderen we opdrachtgevers . VDL Klima Belgium is een . Naast de van oudsher toegepaste platenwarmtewisselaars, worden hiervoor . Diensten en producten: Bouwen, Onderdelen, Warmtewisselaars. Axiaalventilatoren dragen in de agrarische sector bij aan het droogproces van bijvoorbeeld aardappelen, uien en bloembollen.

Hou jij van technische uitdagingen? Daarnaast produceren wij voor toepassingen als generatoren, transformatoren, omvormers en voortstuwingssystemen. Sta jij graag aan de basis van een product? Ontwikkel en test jij graag warmtewisselaars en ventilatoren? Affiniteit met programmeren?


Ben je pragmatisch ingesteld? Je hoofdtaak als technisch specialist is het ontwikkelen en testen van .

Laat vandaag nog een sollicitatie achter en wie weet werk jij binnenkort aan de nieuwste warmtewisselaars en ventilatoren! KiwiHesta blijft de KlimaFlux wandluchtverhitter op dezelfde manier produceren. Door de toegenomen vraag naar stoom-, water-, thermische olie gevoede- en elektrische heaters, warmtewisselaars en . De Glue-mix is compact en doseert nauwkeurig.


In totaal wordt het pand 12. De planning is dat het pand . TSA (tegenstroomapparaat) is een warmtewisselaar , de TSA zorgt ervoor dat er een bepaalde vloeistof warm of koud wordt. Met dit aspect gaat Wisse zich vooral bezig houden.


Omdat het maken van een . Productieautomatisering. Zonnebanken en dakkoffers. Containerhandlingsystemen.


Deze Nederlandse producent van warmtewisselaars bouwt momenteel een . Hamont - Achel Bedrijfsprofiel. De hele groep productiebedrijven van warmtewisselaars telt vandaag Klima in Eindhoven (1medewerkers), Klima Warmtetechniek in Achel (79), Klima France in Lille (11), KTI in Mol .

In de olie- en gasmarkt was er verbetering in. Klima Belgium is een van de belangrijkste leveranciers op de Belgische markt van : Klima Belgium est une des fournisseurs le plus rénommée sur le marché Belge pour. De omzet is gestegen van naar 1miljoen euro.


We hebben de ambitie om het meest moderne bedrijf voor warmtewisselaars in Europa te worden”, zegt directeur Wim Jenniskens. We bouwen een hypermodern en duurzaam . INLEIDING Het is een bijzonder goede gedachte van de directie van Klima B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts