maandag 18 augustus 2014

Stalen plaat achter kachel

De haardplaten zijn gemaakt naar modellen van antieke haardplaten. Voordelen van een gietijzeren haardplaat zijn dat deze een hoger rendement geeft door de hitte uitstraling van de haardplaat. Daarnaast voorkomt of verbergt een haardplaat scheuren in uw achterwand. Kies nu aan de linkerzijde eerst de gewenste . Koop of Verkoop openhaard plaat op Marktplaats.


Pelletkachel dubbelwandig dakdoorvoer 0-5º dubbelwandig geïsoleerde modulaire schoorsteen vervaardigd uit roestvrij staal , voor verschillende.

Brandwerende platen voor achter kachel. Vind openhaard plaat op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ik zat zelf te denken aan iets voor de muur te zetten wat de warmte terugkaatst, iets als een stalen plaat of iets dergelijks.


Overal waar ik houtkachels weet staan zitten er tegels achter tegen de muur. Vroeger had je bij een schoorsteen mantel met een zwarte metalen plaat er achter , of een eterniet plaat maar dat laatste mag niet(asbest). Ik heb er een nieuwe schoorsteen opgemetseld deze heb ik door de balklaag doorgemetseld en opgevangen met een stalen hoeklatei tussen de balklaag, deze . De vuurvaste platen dienen voor belangrijke doelen: 1. Het isoleren van de zijkanten van de vuurhaar waarmee ze de metalen omkasting beschermen tegen langdurige blootstelling van hoge temperaturen die schadelijk kunnen zijn voor .

De brandwerende platen van Promatect zijn de ideale oplossing voor het aanbrengen van een hitteschild achter kachel en open haard. De platen zijn gemaakt van onbrandbaar materiaal en bieden een makkelijke en bovendien veilige oplossing voor de warme hittestralingzones achter de kachel of open . Nobranda vuurvaste plaat. Deze hittebestendigeplaat is zeer geschikt om oppervlakte te beschermen tegen hitte. Muurverf gaat scheuren en brokkelen door gebrek aan flexibiliteit, Tegels kunnen loslaten door uitzetten en krimpen. Het hitteschild achter kachels.


AESTUVER biedt een eenvoudige en veilige. Dit hoeft alleen gedaan te worden wanneer dit uit. Stalen of houten onderconstructie.


Onze vloerplaten zijn van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar in transparant glas, zwart glas, facetgeslepen glas en plaatstaal. GLAZEN VLOERPLATEN : De glazen platen zijn gemaakt van mm dik gehard veiligheidsglas en zijn tot 5of 7kg belastbaar. Hij beschermt de achterwand van het vuur tegen barsten en afbrokkelen.


Het dikke gietijzer neemt warmte op die anders verloren gaat en geeft deze weer af aan de kamer. Een haardplaat werkt daarmee als een radiator en kan daarmee de efficiëntie van het haardvuur met verhogen. Hoe dikker een plaat , hoe . Dikte van Super-Isol platen.


Welke dikte hebben we nodig ? Staat de kachel misschien te dicht bij de muur?

Als dat zo is hoe kunnen we deze hitteplekken dan voorkomen? Moeten we iets achter de kachel tegen de muur bevestigen? Of moeten we de kachel verder van de muur plaatsen?


Zo ja, hoe dan en vermindert dit niet de trekkracht van de . Beschikbaar in dikte 5cm en 0cPrijs: van € (50x61x5cm) tot € ( 100x61x3cm). Keramisch karton: ideaal geschikt voor isolatie van muren achter een kachel. Zij worden mechanisch bevestigd met roestvrij stalen draa metalen spanbanden➋.


Met een Dovre 3(simpele en fijne kachel ) stook je het stuckwerk van de muur en de rest van het metselwerk krijg je ook nog wel kapot. Zet over de hele breedte en hoogte van de kachel een stalen plaat halverwege de muur en de kachel. Vroegah waren die platen zo bij te bestellen en . Vermiculite, het basismateriaal voor Pumica, . Kijk eens voor een (brons)spiegel om achter uw kachel te kleven. Een metalen plaat , zwart bijvoorbeeld zal niet snel verkleuren denk ik, zelfs een wit geschilderde ijzeren of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts