donderdag 28 augustus 2014

Luchtreiniger hepa

Lucht binnenshuis kan vervuild zijn met stofdeeltjes, pollen, bacteriën en virussen. Met een luchtreiniger pak je die verontreiniging aan. Een luchtreiniger maakt binnenlucht schoon door middel van filters en ionisatie.


De filters trekken de lucht aan en scheiden het vuil. HEPA -filters verwijderen zelfs de fijnste microben. Tegen hooikoorts, astma, huisstofmijtallergie.

Wilt u een luchtreiniger kopen voor het verwijderen van rooklucht of kookuchtjes of om schone lucht te krijgen in verband met hooikoorts of longaandoeningen zoals astma? Er zijn veel type luchtreinigers met grote variëteit aan filters in omloop. Voor de consument is het daarmee niet makkelijk om snel een keuze te maken.


In deze blog proberen we kort en bondig het verschil uit te leggen tussen de twee meest gebruikt type filters, te weten: ionisatie- en HEPA filter. Zo worden de meeste stofdeeltjes en bacteriën uit de lucht gefilterd. Hepa staat voor High Efficiency Particulate Air.


Dit type filter haalt 9 van de kleinste deeltjes uit de lucht. Om precies te zijn: een Hepa - filter houdt alles tegen met een diameter groter dan micrometer.

Voor zuivere lucht zonder allergenen heb je dus zeker een Hepa -filter nodig in je luchtreiniger. In een aan kritische waarden grenzend binnenklimaat kan in de meeste . Nare geuren zoals rook- of kooklucht? Met onze luchtreinigers met ionisator zorgt u voor een absolute verademing.


Welke luchtreiniger kiest u ? Deze luchtreiniger filter geurtjes en vangt van alle stof en pollen uit de lucht middels het hepa filter. Blokker heeft een breed. Gratis thuisbezorgd vanaf. Adem in uw huis alleen nog maar frisse en allergeenvrije lucht in dankzij de Clean Air CA-508.


Een HEPA UV ionisator luchtreiniger met filtertechnologieën. Tests met fijnstof- en luchtstoommeters wijzen uit dat HEPA luchtreinigers meer lucht (m³ per uur) filteren en deze lucht tot 2x effectiever reinigen dan alle elektrostatische luchtreinigers. De hoeveelheid lucht (m³) die een luchtreiniger per uur kan zuiveren is een goede indicatie van de capaciteit, dit is echter alleen bij HEPA.


Een HEPA luchtreiniger kan de lucht reinigen van fijnstof, rook, schimmels en bacteriën en verschillende allergenen (zoals huisstofmijt). HEPA staat voor High Effiency Particulate Air. Volgens het NIOSH (US National institute for Occupational Safety and Health) kan een officieel HEPA filter 9 van de verontreiniging . Met onze HEPA luchtreinigers haalt u zelfs de allerkleinste deeltjes uit de lucht. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.


Bekijk alle advertenties Wat is dit?

TIJDELIJK VAN €2voor €19-. HEPA - luchtreinigers worden wereldwijd toegepast in onder meer de luchtvaart, de gezondheidszorg en de elektronica-industrie. Maar HEPA is ook bij uitstek geschikt voor bestrijding van allergie en astma bij . AirSain, hét adres voor uw luchtreiniger en filters!


Ruim assortiment luchtreinigers en filters voor luchtreinigers direct uit voorraad leverbaar. Sharp luchtreinigers en Daikin luchtreinigers zuiveren de lucht door ionisatie, filtering . Last van hooikoorts, vocht of stof van vogels, honden of katten? Voor 17:uur bestel volgende werkdag in huis! Luchtreiniging met hepafilters en ionen.


Inmiddels zijn er vele soorten luchtreinigers met verschillende functies. UV lamp - Ionisatie - waterdamp - Hepa filter. Voordat ik veel geld uitgeef aan een goed apparaat wil ik graag weten of iemand ervaring heeft met dergelijke apparaten en of iemand weet of ioniseren schadelijk is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts