dinsdag 26 augustus 2014

Komfort sbk verdeler handleiding

Met het Komfort NRG Panel kan op een snelle en effectieve wijze wandverwarming aangebracht worden in de gewenste ruimte. VOORBEELDEN KOMFORT VERDELERS. Uponor Wireless thermostat user guide.


Installatie- en gebruikershandleiding. Montage handleiding SLIM verdeler - Wilo Yonos A label pomp.

Geschikt voor hoge‐ temperatuursystemen: 90°C aanvoer. C retour (primair) en voor lage ‐temperatuur verwarmingsbron, zoals bijvoorbeeld CV‐ketels met lage aanvoerwa‐. Het in bedrijfstellen van de vloerverwarming. Stap 1: Draai indien nodig alle retourventielen van de verdeler open. Tegen de klok in, tot u voelt dat de dop over het schroefdraad heen draait.


Stap 2: Steek de stekker in het stopcontact. Tijdens de opstartperiode van de vloerverwarming, mag de Enegier. Uitleg van enkele begrippen.

Vloerverwarming, wat nu? Basic verdeler stadsverwarming. De Komfort vloerverwarmingsverdelers met energiezuinige pomp zijn uitgerust met een Wilo Yonos circulatiepomp, die over een gelijkstroommotor beschikt. Daarnaast levert de energiezuinige pomp een . Dat wil zeggen dat de standaard pompen niet meer toegepast mogen worden en dat de verdelers uitgerust dienen te worden met een energiezuinige pomp die voldoet aan de ErP-richtlijn. Het Nederlandse merk Komfort juicht de . Deze vloerverwarming verdelers bevatten een energiezuinige pomp en zijn daarmee de ideale verdeler.


Door middel van een thermostaat geef je aan de vloerverwarming verdeler door welke temperatuur de vloer moet krijgen. Vervolgens stroomt het water vanuit de. Dat is niet bij alle cv-ketels zo, lees altijd eerst de handleiding voor iets aan te sluiten.


Met vriendelijke groet, Abel. Basis- of bijverwarming. Algemene gebruikershandleiding voor vloerverwarming. Hoofdverwarming: We spreken van vloerverwarming als hoofdverwarming wanneer de . Handleiding instellen flowmeter.


Stap 1: Verwijder de rode borging door middels een platte. Is dit eenvoudig te verhelpen?

Ja, men dient daarvoor de vloerverwarmingsverdeler drukloos te maken waarna de flowmeter eenvoudig uit de verdeler balk gedraaid kan worden. Als men de flowmeter verwijderd heeft dan kan . Deskundigheid staat bij ons voorop! Deze mag flink opengedraaid worden maar mag de 50°C niet overstijgen.


Geef het systeem de tijd om warm te worden en controleer ook regelmatig of de waterleidingen naar de verdeler warmte beginnen afgeven. Via de regelknop verwarmt u stelselmatig totdat de temperatuur van het verwarmde water in de verdeler een . De vloerverwarming verdeler met veel installatie gemak. De aanvoer en retour zitten op een verschillendehoogte, dit is erg prettig.


Deze compate stalen verdler is opgebouwd uit mm dik kokerprofiel en heeft een sterke . Technische uitgangspunten. Berekening en uitvoering VBWW-systemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts