donderdag 14 augustus 2014

Online profiel basis dtg

Iedere maand bezoeken miljoenen bezoekers detelefoongids. Dashboard online profiel. Stap 1: Je basisgegevens wijzigen. Check of je basisgegevens juist en volledig zijn. Klopt alles, dan hoef je niets te doen.


Je kunt de velden van je basisgegevens zelf aanpassen door hetgeen je wenst in het daarvoor bestemde veld in te voeren. Je slaat je aanpassingen op door op de blauwe . Bevat de volgende onderdelen: Basisgegevens. Speciale) openingstijden. Online coupon (vanaf Online Profiel Plus). Parkeren en bereikbaarheid.


Heeft u de smaak te pakken? Download de andere How . Staan jouw bedrijfsgegevens overal juist vermeld? Verreweg de meeste klanten zoeken online naar bedrijfsgegevens. Bijvoorbeeld naar bedrijven in de buurt, naar openingstijden en naar contactgegevens.


Check in stappen hoe én waar je bedrijf online vermeld staat. De juiste bedrijfsgegevens op een uitgebreid online netwerk. Met een Netwerkprofiel weet jij zeker dat je belangrijkste . Direct en eenvoudig je online zaken regelen.


MijnDTG is de omgeving waarin je je gegevens en je online producten bij DTG kunt inzien en wijzigen. Ben je je gebruikersnaam vergeten? Je gebruikersnaam is meestal . Dit netwerkprofiel houdt in dat de gegevens van detelefoongids. Deze service kost ons het eerste jaar euro extra en volgend jaar 1euro extra.


Wij hebben hier geen behoefte aan en willen alleen de gidsvermelding en de online. Samen met DTG kunt u, in een logische volgorde, bouwen aan de online vindbaarheid van uw bedrijf. Afhankelijk van de fase waarin u zich bevindt, gaat u aan de slag met: 1. Een professionele website.


Effectief online adverteren. Zo zorgt u voor een stevige basis waarop u verder kunt. Nog meer weten over ( online ) marketing? Nieuw op MarketingMed: gratis webinars over tal van marketing-gerelateerde onderwerpen.


In dit artikel mijn visie op basis van gedegen onderzoek. En ook een online telefoongids wordt niet meer veel geraadpleegd. Ik heb de verkoopmedewerker hier uitvoerig op . Er is een categorie ondernemers dat het lekker zelf . Doe mee met klanten en geef vandaag uw mening!


Dit heeft men ook keurig bevestigd met de vermelding erbij dat ik gratis gebruik blijf maken van de basisvermelding op detelefoongids. Je neemt contact op met jonge bedrijven om hen online goed te profileren middels het netwerkprofiel van DTG. Als Accountmanager Telesales bij DTG in Eindhoven maak . Wij helpen je met effectieve oplossingen waardoor je online gevonden wordt, kunt groeien en klanten kunt behouden: traffic, clicks, conversie en interactie met je.


Ervaring met: Netwerkprofiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts