vrijdag 8 augustus 2014

Hardhouten latten prijs

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs ! Zo goed als nieuw Ophalen. Bangkirai geschaafd 16xmm.


Als bouwhout wordt hardhout gebruikt voor buitenkozijnen maar ook voor schuttingen, tuinhuizen, tuindeuren en vlonders.

GAMMA heeft een groot assortiment aan houten balken, hardhouten latten en deklijsten. Gewone glaslat of glaslat met sponning, koplat, hoeklat, geschaafd of niet geschaafd. U kiest wat u nodig heeft . Hardhout is hout dat afkomstig is van loofbomen.


Dit in tegenstelling tot zachthout , dat afstamt van naaldbomen. De termen zijn enigszins verwarren omdat de aanduiding hardhout niet automatisch iets zegt over de hardheid en duurzaamheid van het hout. Soms kan loofhout namelijk ook zachter zijn dan naaldbomenhout .

Een groot aanbod aan hardhouten geschaafde aftimmerlatten vindt u bij PontMeyer. Voor uur besteld op een werkdag, betekent volgende werkdag geleverd. In vele standaardmaten, of voor u op maat gemaakt. Bij ons kunt u een geweldig assortiment hardhout latten kopen, ruw, gezaag geschaafd of bewerkte latten van hardhout. Op zoek naar planken en balken?


Bekijk hier ons online aanbod. Ook zijn ze erg handig bij het maken van een bouwconstructie. Zelfs voor het plaatsen van dakpannen kun je gebruik maken van latten.


In dit geval gaat het dan om panlatten. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan latten. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie , zo ben je dus altijd voordeliger uit . De prijslijst hardhout bankirai toont een overzicht van vlonderplanken hardhout en Azobe palen. Ons assortiment vlonderplanken bankirai is van hoge kwaliteit.


Vele soorten hout platen en planken van bekende merken vind je bij KARWEI. BTW: € Prijs : Incl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit is onze consumentenprijs excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts