donderdag 28 augustus 2014

Eurom coolperfect 90 mobiele airco

Eurom Coolperfect is een unieke mobiele airco van Eurom. Deze compacte stijlvolle unit heeft als voordeel dat hij naast koelen, ook kan verwarmen! Uiteraard is hij ook in te zetten als luchtontvochtiger.


Verder is deze compacte airco zo ontwikkeld dat hij ook buiten de te koelen ruimte geplaatst kan worden . De airco wordt geleverd mee een afstandbediening.

De Coolperfect kan koelen, verwarmen en ontvochten. Kleur van het product: Wit. Breedte: 3mm, Diepte: 5mm, Hoogte: 6mm. Hij koelt en ventileert voor een aangenamer klimaat in huis op warme dagen.


Op koude dagen schakel je de verwarmingsstand in. Tenslotte reinigt deze. Koelt, verwarmt, ontvochtigt, reinigt lucht. Verrijdbaar door wieltjes.

Met raambalk voor afvoerslang. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. TS€ 32Frank € 32Coolblue. De Eurom Multiclima mobiele airco is met zijn 9. BTU geschikt voor ruimtes tot 1m3. Het apparaat koelt en ventileert voor een aangenamer klimaat in huis tijdens warme zomerdagen.


Als het winter wordt, gebruik je de verwarmingsstand van deze airco. Heb je last van vochtige lucht in huis? Je kunt deze airco namelijk gebruiken om te koelen, verwarmen, ontvochtigen, reinigen en ventileren. Dankzij de koelfunctie . Houdt uw binnenruimtes koel tijdens warme dagen met deze mobiele airconditioning van Eurom. Hij beschikt tevens ook over een verwarmingseffect om.


Nu tijdelijk: eurom coolperfect mobiele airco voor slechts € 399. Gratis verzending vanaf. Diverse modellen van voordelige mobiele airco van bijvoorbeeld Eurom tot een topkwaliteit van Midea.


Zoekt u een mobiele airco.

Oververhittingsbeveiliging. Het apparaat kan koelen, verwarmen, ontvochtigen en reinigen en is van buiten naar binnen te gebruiken. De CoolPerfect is een extreem laag model mobiele airco en is dus eenvoudig op te bergen. Het geluid is dus buiten en de koele lucht binnen.


Deze Airco kan naast koelen ook verwarmen, maar eveneens is deze ook te gebruiken om de lucht te ontvochtigen. Zo heeft u wel heerlijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts