dinsdag 19 augustus 2014

Remeha quinta 28c driewegklep

Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw CV ketel? Ketelonderdelen vervangen? Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn. Speciaal hiervoor hebben wij een onderdelenkiezer.


Tik of hover om te zoomen.

Sinds kort word het af en toe ineens heel warm in huis. Remeha motor driewegklep (actuator) Vergroot. De thermostaat staat op graden maar bij graden valt hij nog niet af.


Na een storing waarbij de ketel oververhit raakte bleek de oorzaak te liggen aan een vastgelopen. Een vervolg op mijn eerdere vraag over het ongewenst warm worden van mijn radiatoren. Bedankt voor alle reacties. Het witte handletje beweegt onophoudelijk heen en weer van links naar .

Mijn vraag: kan dat door een kapotte driewegklep komen? En kan je dat repareren? SERVICE SET A CALENTA 25S, 28C REMEHA. ONDERHOUDSSET A (NA JR.) CALENTA 40C REMEHA. De ketel is maanden oud.


Sinds vanmiddag verwarmt hij ongewenst het huis. Na warmwatervraag blijft de ketel op code staan. Deze code betekent dat de ketel in bedrijf is voor warmwatervraag.


Alleen begint hij, nadat de . Bij de 5de keer werd het probleem ook wel erkend door remeha en was de oplossing om de gehele ketel te demonteren en van de muur te verwijderen. Daarna met een stuk koper pijp van onder af door de ketel heen ( cv uitvoer) de driewegklep er letterlijk uitrammen. Nu las ik ergens dat dit kan komen door een driewegklep of een schakelaar daar in de buurt die niet goed werkt.


Wij hebben een probleem met onze quinta 28c. Wanneer de thermostaat uit staat , staat er code en 60° op het display en blijft hij alles hier verwarmen. Uit nader onderzoek zou dit iets met de driewegklep kunnen te maken hebben.

Wat is het en zou ik het evt zelf kunnen oplossen? Heb deze storing al mee meegemaakt ,en meestalzit de cartritch van de driewegklep vast, Deze zit onder het motertje van de . Te koop aangeboden: driewegklep remeha w23c prijs € 3verzendkosten € ,ophalen mag natuurlijk ook. Komt waarschijnlijk door lekkende radiatoren. Dat moet in ieder geval gerepareerd worden. Bovenstaande is de klus die nu gedaan.


Ik heb een lekke warmtewisselaar . Warmtewisselaar vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts