woensdag 25 juni 2014

Jowitherm thermostaat

Slecht geïsoleerde woonruimte. ET-analoge thermostaat. TOUCH-mini thermostaat met touchscreen. ET-11A elektronische draadloze thermostaat.


De eTouchmini is de nieuwste thermostaat voor vloerverwarming.

Met de SOLAMAGIC Spresenteren we een unieke terrasstraler, geschikt voor uitbreiding middels modules. Hier bieden wij innovatieve oplossingen als het gaat om hel lingbaanverwarming en . Een speciaal verwarmingselement zonder magneetveld genereert infraroodwarmte en verwarmt anders dan conventionele verwarmingssystemen, niet alleen de lucht maar ook alle objecten en voorwerpen in de . Hiervoor is een gratis app beschikbaar De module kan worden aangestuurd op een afstand van meter. Chromoflex – vloerverwarming losse kabel, voor in dekvloeren.


Kant en klare zelf limiterende tracing met stekker thermostaat. Download hier onze nieuwe catalogus.

Jowitherm vloerverwarmingsmat spiegelverwarming thermostaat wandconvector voeler voor thermostaat elektrische ribbenbuiskachel ruimtethermostaat. BTW) Adviesprijs: € 2937. Levertijd: 1-werkdagen.


KG Ribbenbuiskachels zijn bij uitstek verwarmingsapparaten die toegepast worden . Bekijk en download hier de handleiding van JowiTherm CHROMOMAT Vloerverwarming (pagina van 4) (Nederlands). Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Dit is een product van Jowitherm Nederland B. Categorie Infrarood en straalkachels. LAVA-R geïntegreerde thermostaat , schakelt d. Nooit meer koude voeten met de elektrische vloerverwarming van Jowitherm. Daarnaast voorziet het programma in.


Wel is er altijd een thermostaat noodzakelijk. Artikelgroep: Toebehoren voor radiator. JOWITHERM THERMOSTAAT ONTVANGER OPB 16A LAVA BASIC. Bieden naar waarde wij reageren niet op zondag.

Jowitherm presenteert de eTouch, een thermostaat met ingebouwde radio. Thermostaten geschikt voor elektrische vloerverwarming. Deze is speciaal ontwikkeld voor het regelen van de verwarming in de badkamer. De thermostaat is verkrijgbaar in drie (standaard)kleuren en is voorzien van een aanraakscherm.


De ingebouwde radio vormt een leuke extra . ET-KRT, capillairthermostaat 0. Te bestellen per stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts