donderdag 26 juni 2014

Pakket versturen buitenland

Verstuur uw pakket eenvoudig naar het buitenland. Regel het online of op het postkantoor. Wat kost een pakket versturen naar het buitenland?


Bepaal bij het aanmaken van je pakket welke service het beste bij jou past. Uw zakelijke pakket naar het buitenland versturen.

Vergelijk meer dan verschillende vervoerders zoals UPS, DHL en TNT. Kies zelf het voordeligste tarief! Hier vergelijkt u vervoerders op tarieven. Vindt de voordeligste vervoerder voor uw buitenlandse zending.


Een pakket versturen naar het buitenland doet u via ParcelParcel. Bij pakketpost (PostNL) kunt u tot kg versturen. De maximale afmetingen en het gewicht zijn bij express zendingen namelijk vele male groter, hierdoor kunt u bij ons eenvoudig . Bereken de kosten om een pakket te versturen naar het buitenland.

Vergelijk via onze calculator de beste vervoerders en kies de voordeligste optie. Pakjes verzenden naar het buitenland. Moet je pakje naar het buitenland ? Jij kiest hoe je je pakje verzendt, wij doen de rest.


Meer weten over pakjes verzenden naar het buitenland via onze standaard oplossing (bpack World). Wanneer je voor de eerste keer een pakket naar het buitenland verstuurt, is dat best spannend. Hoe lang zal de verzending duren? Gaat het pakketje veilig en ongeschonden aankomen?


Je rekent hiervoor natuurlijk op een koeriersdienst, die de verzending van je pakketten tot in de puntjes verzorgt. Dan is het belangrijk om te weten wat u internationaal wel en niet mag versturen. Wilt u post naar het buitenland versturen ? Of welke voorwaarden er zijn bij het versturen van bepaalde goederen. Meer over Buitenlandse verzendvoorwaarden en verboden goederen . Ik wil een pakket sturen naar het buitenland ( Marokko ) het is de eerste keer dat ik zoiets doe. Iemand ervaring met Post Nl?


Bij onze online verzendservice ben je aan het juiste adres.

Wij bieden een topkwaliteit en een uitstekende service tegen scherpe tarieven. Pakket versturen buitenland ? Met de Worldwide Express van Koerier Centrum Groningen stuurt u uw pakket de hele wereld over. Voor het versturen van uw pakketten naar het buitenland bent u bij ons aan het goede adres.


Betaald u vaak de hoofdprijs voor de pakketten ? Neem dan contact op met ons. Wij verzenden uw pakketten naar het buitenland. Eisen voor een pakket zal de vervoerder zelf je aan kunnen helpen maar wat vuilniszakken en plakband lijkt me redelijk kansloos. Risico op schade wordt dan . Voorlopig kan je als consument enkel pakketten versturen binnen de Benelux. Later dit jaar zal het ook mogelijk worden om pakketten naar andere landen te versturen.


Gebruik deze toepassing om een prijsopgave op te vragen en de verwachte afleverdatum en -tijd voor uw verzending te bepalen. Informatie over tarieven en toeslagen. Informatie over brandstoftoeslagen.


FedEx Discount Detail Tool. Download onze tarieven . Volg uw pakket naar het buitenland op de voet. Via de trackingcode die u van ons ontvangt, weet u altijd waar het pakket zich bevindt. Welmer Logistieke Dienstverlening is specialist in het versturen van pakketten naar het buitenland.


Maar wij versturen ook pakketen binnen Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts