dinsdag 17 juni 2014

Bekkasinen gebruikt

Verloopstuk ø 119mm naar ø 126mm. Deze eigentijdse allround houtkachel zien we van oudsher al terug in allerlei type woningen. Door zijn opvallende en degelijke uiterlijk is het een . Deze kachel is tot een paar jaar geleden als hoofdverwarming in een vakantiehuis (nauwelijks) gebruikt.


En heeft daarna een paar jaar binnen.

Spekstenen houtkachel Altech Vision Gourmet. Top kwaliteit kachel - altech vision gourmet een aanrader voor slow- cooking. Let op zware kwaliteit). Gebruikte Deense Bekkasinen houtkachel.


Compleet met het originele asschepje en een Bekkasinen rvs bodemplaat. OSKAM-VF- Bekkasinen - TECHNISCHE_GEGEVENS. Die heeft ze ook staan branden.

Ook voor interessante demo modellen of gebruikte exemplaren van de Bekasinnen kachel kan u bij de Stokertje vestigingen terecht. Bel met onze verkooppunten of uw type Bekasinnen houtkachel of houthaard er ook staat of dat dit type Bekasinnen houtkachel of houthaard zelfs brandend is te zien. Deze, leuk vorm gegeven, Bekkasinen houtkachel nummer is een bijzondere, dubbelwandige houtkachel uit Scandinavië. Komt niet vaak voor in onze opruiming dus grijp uw kans! Bekkasinen bestaat uit een serie van modellen, deze nummer kan een ruimte verwarmen tot ca.


Met as schep kachelpook en pook voor het verwijderen van deksel. Prachtige bekkasinen kachel, no. De Bekkasinen kachel is . Mooie bekkasinen houtkachel, nr. Het grootste model op de tweede foto), 10- kw, voor ruimtes tot 4m3. De bekkasinen houtkachel is in scandinavië beroemd maar in nederland nauwelijks bekend.


Het is een kachel zonder fratsen, indertijd door de deense . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Kachel, huis tuin, verwarming klimaatregeling. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Nu deze nieuwe Hase Corso met blauw keramiek.


Duitse kachel met een hoog rendement.

Zijn ruiten blijven lang schoon door zijn air-wash systeem. Heeft een vermogen tussen de 4. Dus voldoet aan de strenge duitse milieu-normen. Nieuwe kachel die weg moet. Wij hebben de houtkachel aangesloten op een.


Info over bekkasinen kachel. Resultaten van zoekmachines! Toen ik de eerste foto zag van de tegelkachel kon ik wel begrijpen waarom ze niet meer gebruikt worden, maar verderop staan een paar moderne kachel en die zien er goed uit.


Weer wat geleerd over kachels :D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts