maandag 16 juni 2014

Python drive prijs

Homokinetische tussenas 145mm - P3 Pen P80. Voor mod… Meer informatie Klik en bestel . Python Drive – Drinkwaard heeft meer dan jaar ervaring in Scheepsmotoren en werkzaamheden. De combinatie van de stuwdruklager met contraflens, klemring en homokinetische aandrijfas zorgt ervoor dat u de Python Drive niet meer hoeft uit te lijnen.


Neem contact op voor een prijsopgave. Artikelnummer, Omschrijving, Adviesprijs excl.

Opzoek naar een compleet homokinetisch aandrijfsysteem voor uw zeiljacht, sloep of motorkruiser ? De Python Drive is de beste keuze van dit moment. Het Python Drive aandrijfsysteem is gemakkelijk te installeren en periodiek uitlijnen is niet meer nodig. Bekijk grote afbeelding.


Prijs per product (stuks): €519. Stel een vraag over dit product. Pythondrive homokinetische schroefas-koppeling.


De voordelen van een pythondrive zijn: uitlijnen niet noodzakelijk, soepele motoropstelling, onderhoudsvrij. Aantal: Klant recensies: Er zijn nog geen recensies .

Voorbeeld toepassing met dieselmotor. Lengte homokinetische as naar keuze 14 1of. OPGELOST- Python - Drive. Bericht door Popeye Do 21:47. In een topic over de A-FLEX koppeling allpa komt de homokinetische koppeling nog al negatief naar voren.


Ik heb indertijd de python ingebouwd en vraag me angstig af wanneer die van mij aan de . Standaard wordt de Python - Drive geleverd met een inbouwmaat van 1mm. Zonder meerprijs is deze ook leverbaar met een inbouwlengte van 1of 1mm. Geeft u bij uw bestelling aan in welke inbouwmaat u de P60-B geleverd wilt hebben. Compleet aandrijfsysteem.


Vandaag ff navraag gedaan, ashoes van Python, kost €7=, een belachelijke prijs , aangezien voor een ashoes voor een auto, (exact het zelfde principe) een eurootje of betaald moet worden. Python Stuwdruk Unit compleet P80-M wordt standaard geleverd met een inbouwmaat van 1mm. Brochure Python - Drive Ned. Handleiding Python - Drive NED online. Motorenrevisie, scheepsmotoren, industriemotoren, keerkoppelingen, Gebr.


De Jong Scheepsmotoren Revisie Bedrijf te Joure, Friesland. Python Drive wordt pasklaar als set geleverd), geen stugge trillingdempers noodzakelijk door combinatie met stuwdruklager, geen uitlijningsproblemen (of regelmatig bijstellen van motorsteunen) meer na montage. Helaas heeft mijn oude stuwdruklager nog een klemband van 80mm en hebben de nieuwe koppelingen, zoals pythondrive , dit niet.

Hierdoor wordt bij installatie. Het zou best kunnen dat een aangepaste Python zelf nog goedkoper uitkomt dan een standaard aquadrive die best aan de prijs is. Ben bezig een scheepsmotor in te bouwen en wil een homokineet met stuwdruklager plaatsen. Ik kan twee kant en klare sets kopen (aquadrive en pythondrive ) maar zie behalve het prijsverschil geen overige verschillen.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor koppelingen aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts