maandag 20 november 2017

Online klok digitaal

Displays the current Time. Featuring Time Icon and customizable Themes. Made by the Creator of Timer Tab. Online Alarm Clock - Designed to wake you up.


Zet de klok op de huidige tij ook pijltje links.

Sleep om te verschuiven. Bekijk hier alle wereldklokken en tijden van de grotere steden in de hele wereld. De digitale klok is verdeeld in twee groepen van twee cijfers. Tussen deze groepen staat een dubbele punt. Het is belangrijk dat je weet in welk dagdeel het tijdstip valt.


Dit kun je hieronder in de 24-uurs notatie terug zien. De tijden op de digitale klok.

Een kwartier bestaat uit minuten. Als het een kwartier vroeger is, dan gaan er . Hieronder volgen een aantal oefenvoorbeelden van de analoge klok en de bijbehorende digitale tijd. Om te weten hoe laat het precies is moet je weten welk uur de digitale klok aanwijst.


Welke digitale klok hoort bij de analoge klok ? In het onderstaande overzicht kun je de tijden van de hele uren aflezen. Deze tijden geven de digitale tijden aan. Naast de digitale tijden . Wat is een digitale klok , hoe is de relatie met een analoge klok ? Klokkijken met dieren puzzels.


Maanden van het Jaar Puzzel. Digitale klok oefenen met dieren puzzels. Na heel veel oefenen met getekende klokken etc. Bij zoon werkte twee klokken wel, maar die had dan ook eerst analoog geleerd en toen hij daarna een digitale klok kreeg was de omschakeling niet moeilijk.


Blijkbaar leren ze digitaal. Kloklezen oefenen en leren.

Voor 23:uur bestel . Koop een pennenbak met digitale klok direct online. Eevoudig bestellen in onze webshop. Bestel direct of koop op rekening.


Turn any device into a digital clock with an audible alarm. De actuele tijd in Nederland zie je hier op deze met de atoomklok gesynchroniseerde klok. Alle links zijn swf-files. Sla eerst het bestand op, op uw computer. Voeg het daarna in als bestand of als flash-bestand.


Nu kunt u de tool gebruiken in uw digibordsoftware, zonder Internet te openen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts