zondag 26 november 2017

Retraitehuisweg zenderen

Wonen in het buitengebied van Zenderen en toch in minuten in hartje Borne zijn! Deze vrijstaande woning geeft deze mogelijkhei maar deze woning biedt nog veel meer! Het beschikt namelijk over een inhoud van maar liefst 1. Het team van de Zwanenhof heet u welkom op onze website.


Op een van de mooiste plekjes in Twente ontvangen wij u met open armen in een inspirerende omgeving. De Zwanenhof is een bijzondere plek voor één of meerdaagse trainingen, workshops, cursussen, vergaderingen of een retraite om stil te staan bij .

Wanneer er gasten in huis verblijven, buiten kantooruren, dan is het huis ook open en telefonisch te bereiken. Contactgegevens: maandag tot en met vrijdag 9. ISIC (WORLD) : Activities of other membership organizations n. Bedrijven die u kunnen interesseren. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien.


Wilt u even op adem komen van de dagelijkse hectiek? Zoekt u een fijne plek voor tijdelijk verblijf voor uzelf of uw partner of ouder? Oprechte aandacht, rust en een warme welkome sfeer zorgen er, . Woonhuis te koop: Vraagprijs € 298.

De rust om écht tot de gewenste persoonlijke of zakelijke resultaten te komen. In een sfeer van gastvrijheid doet de Zwanenhof er alles aan om uw inspiratie de ruimte te geven. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Gemeente: Gemeente Borne. Buurt: Verspreide huizen Borne-West.


Naam kerk: Kapel De Zwanenhof. Retraitehuisweg in Zendere. Genootschap: Rooms Katholieke Kerk. Huidige bestemming: conferentiecentrum.


In een bijzondere omgeving omringd door het mooie Twentse landschap in een prachtige bos- en natuurlijke omgeving vindt u hier de mogelijkheid afscheid te nemen van uw dierbare. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Zoek plaatsen en gemeenten op de kaart van Nederland. Lente Lezing en De Zandbak augustus.


Beschikbare Plaatsen Unlimited.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts