dinsdag 14 november 2017

Magnum ijs jumbo

Vetten, , g, g, g. Koolhydraten, , g, g, g. Voor echte witte chocolade liefhebbers: heerlijk vanille- ijs ondergedompeld in een dikke laag witte chocolade. Een dikke laag witte chocolade. De ultieme smaaksensatie.


Uitgebreide productinformatie.

Vanille- ijs omhuld met witte chocolade ( ) . Speciaal ontwikkeld voor je speelse bui! Pin met betaalpas of creditcard bij levering. Zakelijke klanten kunnen . Heerlijk chocolade- ijs , omhuld met cacao gevolgd door een laag chocoladesaus.


Rainforest Alliance Glutenvrij. Magnum IJs Almond 120ml. Een laag krakende melkchocolade. Heerlijk vanille- ijs , omhuld met een laag cacao, gevolgd door een caramelsaus.

Sorry, dit product is niet meer verkrijgbaar. Maximaal genot, klein formaat. Perfect om te delen met anderen. De testers beoordeelden onder meer de smaak, de romigheid en de hoeveelheid noten.


Je zou verwachten dat de Ola- ijsjes het lekkerst zijn, verklaart woordvoerder Babs van der Staak. Hij is druk met de uitlevering van zijn zelfontwikkelde proteïne- ijs aan Jumbo , maar dat gaat niet vlekkeloos. De supermarktketen wil plots drie.


In een bakje chocolade- ijs van 5ml . Ingrediënten: Gerehydrateerde magere MELK, suiker, cacaomassa¹, LACTOSE en MELKEIWITTEN, kokosolie, cacaoboter¹, glucosestroop, BOTERCONCENTRAAT, glucose-fructosestroop, emulgatoren ( E47 SOJALECITHINE, E476), stabilisatoren (E41 E41 E407), gemalen vanillestokjes, aroma, . Merknaam, Oprichting, Bekende ijssoorten , Opmerkingen. Het ijsje is zoet genoeg, lekker romig en het heeft grote stukjes noot. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt.


Wist je dat er vegan magnums verkrijgbaar zijn? Deze magnums zijn gemaakt van rijstmelk en zóóó lekker. Ze zijn vegan, lactose vrij,.


Dit zegt de Consumentenbond naar aanleiding van een smaaktest. De ijsjes van Jumbo scoren het hoogst. De Consumentenbond liet een smaakpanel van veertig consumenten en een .

Het ijs van Jumbo is lekker zoet en romig, met de minste calorieën van de vijf merken èn de laagste prijs. Echt het kopen niet waard zijn de ijsjes van Aldi, deze zijn vettig en hebben een erg saaie smaak, en zijn de prijs niet waard. Welkom op het officiële account van Jumbo Supermarkten. Vragen of opmerkingen over Jumbo ? IJsbekers en een magnum. Onder de chocoladeroomijsjes met amandel was het Jumbo huismerk de grote winnaar.


Bij beide winkels betaalt u €voor twaalf stuks. Voor Festini perenijsjes bent u het minst kwijt bij Dirk en Jumbo , waar u €voor een doos met een dozijn ijsjes betaalt. Oreo ijs met stokje, 2kcal, ore.


Cornetto classico Ola, 2kcal, corn. Mars ijsje , 1kcal, mars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts