vrijdag 24 november 2017

Nunnauuni aanbieding

Een NunnaUuni -kachel verbrandt hout schoon en efficiënt. Met een NunnaUuni heeft u letterlijk en figuurlijk een warm hart voor uw huis. De haarden komen uit het koude Finland waar inmiddels de derde generatie bezig is met het maken van kwalitatief en verbranding technisch . Tot dusver heeft de winter ons reeds de nodige kou gebracht.


Vele mensen hebben toen heerlijk kunnen genieten van de warmte van hun speksteenkachel. Om nog meer mensen aan deze heerlijke warmte te helpen heeft NunnaUuni weer aantrekkelijke aanbiedingen op een aantal modellen uit het .

Wij verdelen en plaatsen de Finse merken Tulikivi en Nunnauuni en het Duitse merk Willach. Omdat er geen tussenpersonen aan te pas komen, werken wij tot goedkoper dan de concurrentie. Een speksteenkachel is niet goedkoop, maar ze gaat een heel leven mee. Onze prijzen variëren tussen de € 3. Regelmatig krijgen wij het verzoek een prijslijst toe te sturen over de Nunnauuni speksteenkachels.


Bij elke speksteenkachel is de prijs vermeld. Een prijslijst aanvragen voor speksteenkachels is daarom niet nodig. Ook de eventuele opties staan vermeld samen met de prijzen.

De speksteenkachels zijn op . Het is nog steeds zomers warm in Nederlan maar dat betekent niet dat we niet alvast aan de winter moeten denken. Vandaar dat we weer een aantal aantrekkelijke aanbiedingen hebben voor een aantal speksteenkachels van NunnaUuni. Op alle speksteenhaarden uit de modellenreeks Hestia, Joya en . De kachel geeft een extra dimensie aan uw woonruimte. U kunt al snel na het aanmaken van de haard genieten van de warmte en de knusse warmte blijft tot een flink stuk van de dag daarop.


De Joya is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Genieten van warmte met NunnaUuni -haarden wordt u nog . Middelkerke Lombardsijde . Huitema speksteenkachel, de speksteenkachel specialist. Ruim dertig jaar allround in het bouwen van speksteenkachels.


Speksteenkachels NunnaUuni , houtkachels Leda en Nordpeis, Engelse retro fornuizen Thornhill, buitenhaarden Burni. Aanbieding houtkachel Draco staal helaas uitverkocht € 99 € 49 00. Bel voor vrijblijvend advies over houtkachels, palletkachels of inbouwhaarden.


Houtkachel plaatsen bij uthopia . Installatie te Flobecq van massieve speksteenkachel NunnaUuni Latus bij familie Vermeulen. Nieuw schoorsteen kanaal en verse lucht aanvoer. Eenmalige aanbieding wegens partij overname dovre houtkachels !

Door partij overname hebben we een collectie kachels in aanbieding. Deze kans mag u niet misssen! De partij bestaat uit volgende modellen: foto :dovre tai foto 2: dovre 5cb foto 3: dovre astroline 3… Nieuw.


Een prachtige grote speksteenkachel van het merk nunnauuni. De ruit is vervangen en de deur is voorzien van nieuw afdichtingskoord. Re: prijsverschil Tulikivi.


Ik heb indertij ongeveer . In deze foto-animatie kunt u zien hoe een Nunnauuni Joya speksteenkachel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts