woensdag 8 november 2017

Helex woody air 8

De Woody Air beschikt over een vermogen van 8kW en haalt een rendement van ! Fraaie houtkachel die gemaakt is van de beste materialen. Het verschil daarentegen zit in het feit dat de Air uitvoering v. Bij focos haardenspeciaalzaak, deze houthaard van helex. Nu wel heel gunstig geprijsd.

Bekijk hem nu en vraag om vrijblijvend advies. Wij doen u graag een aanbieding! Ondanks zijn rechte lijnen, kan deze stoere kachel in zowel een modern als klassiek interieur opgesteld worden. Er is voor de buitenwand van.


Wij hebben de beste aanbieding voor u! Afmetingen: 10x 5x 51. SDH stimuleringbijdrage €25- stimuleringbijdrage.

Staal in combinatie met natuurlijke materialen in een ontwerp van DESIGN STUDIO WOLTERINCK. Deze ontwerp studio staat voor functioneel ontwerp met een luxe uitstraling. En zo past de Woody Loft ook in uw interieur, een pure uitstraling met gebruik van . This Pin was discovered by UW-Woonmagazine.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Snygg braskamin från Eldoform. The Contura 5Style is a. Pelletofen Austroflamm Clou - KW. Systemkaminer, BSK och BSO, bild 3 . Houtkachel Woody Air 6KW.


Op zoek naar een houtkachel of houthaard? Superkachels is erkend dealer van vele bekende merken en levert houtkachels en houthaarden tegen gegarandeerd de beste prijs! Rendement van minimaal met een HR houtkachel van Droomkachels. De Spartherm Renova B Air - zegt het al met zijn naam, deze houthaard dient als vervanging van uw huidige haard.


Installatie en bedieningsvoorschrift Woody Air kw( ) Woody Air kw( ) Pag. ALGEMEEN Pag BRANDSTOF Pag INSTALLATIE VAN DE HAARD Pag ROOKGASKANAAL Pag BEDIENINGSVOORSCHRIFT Pag ONDERHOUD Pag GARANTIE Pag TECHNISCHE GEGEVENS Pag ONDERHOUDS .

Helex HOUTKACHEL WOODY BASE 6KW – HOOG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts