woensdag 22 november 2017

Ferroli ketel storing fh

Ferroli adviseert om deze handinstelbare bypass zo ver mogelijk van de ketel vandaan te plaatsen om de waterinhoud van het bypasscircuit zo. Als de stekker van het toestel in het stopcontact wordt gestoken of als het toestel weer bijgevuld is nadat de cv-druk te laag was of na sommige storingen. Voor garantieregistratie. Algemeen telefoonnummer.


Dit HR toestel voor verwarming en warmwater geeft u naast een hoog. Na enkele seconden wordt FH zichtbaar in het display.

Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV- ketel te verhelpen. Staan de gaskraan bij de ketel en de hoofdkraan in de meterkast open? Oorzaak en oplossing van storingscode FH van ketel BleuSense (merk Agpo). Heeft ketel BleuSense van Agpo een probleem? Printplaat is vervangen, haalt niks uit dus hebben we de oude plaat weer terug gezet en de nieuwe terug gestuurd.


Ventilator is ook vervangen, sensoren ook. Ding geeft geen foutmelding aan. Het betreft een megadens van ferroli.

Het volgende heeft zich voorgedaan: Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen. Dat betekent warmwaterleiding verleggen. Dus water afgesloten, ketel niet uitgezet. Aldus waterleiding door geslepen.


Wat betekend foutcode F Hbij Agpo Econpact 3-225C Combiketel ? Nu na jaar valt de ketel op storing. De eerste foutcode die ik krijg is. Een FH storing komt ook niet voor in de storingshandleiding en meestal wijst het er dan op dat de branderautomaat defect is. Je vraag is verder niet . In geval van storingen enlof als het apparaat slecht werkt, moet het.


Wij danken u dat uw keus is gevallen op een verwarmingsketel FERROLI met geavanceerd concept en vooruitstreven-. Info over Ferroli Cv Ketel Storing. Resultaten van zoekmachines!


Consumenten- informatielijn. Gefeliciteerd met uw nieuwe cv-toestel. Dit toestel geeft u naast een hoog comfort . Das Handbuch ansehen und herunterladen von Agpo Ferroli MegaDens4SHR 1Heizung (Seite von 47) (Holländisch).


Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail.

Scomparsa la scritta FH , la caldaia è pronta per funzionare automaticamente ogni qual- volta si prelevi acqua. Haal de stekker van de ketel uit het stopcontact. Wanneer de melding FH niet meer zichtbaar is, is de verwarmingsketel gereed om automatisch te. AGPO Ferroli heeft verspreid over Nederland een netwerk aan vakbekwame dealers.


Die kennen onze ketels door en door en zijn dus het aangewezen adres voor advies, aanschaf, installatie en onderhoud. En mocht er onverhoopt een storing optreden in uw cv- ketel , ook dan kan uw installateur u snel . Gebruikershandleiding Montagehandleiding hoogrendement combiketel cod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts