dinsdag 21 november 2017

Hillhout overkappingen

Uw kinderen kunnen overdag hieronder veilig spelen want het zonlicht (UV-straling) krijgt geen kans en zelf kunt u met familie of vrienden genieten tot in de late uurtjes De houten overkapping biedt beschutting tegen een beetje wind . Gebruik en overkapping om te loungen, te koken of lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een . Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping bezorgt u al deze geneugten. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin.


Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten.

Kiest u voor een houten overkapping of een veranda overkapping ? Dankzij de toepassing van een overkapping creëert u schaduw tijdens bloedhete zomermaanden. Bekijk hier ons assortiment. Hillhout overkappingen bij Van Kooten! Met een overkapping is het extra genieten van de lange zomeravonden.


Een houten terrasoverkapping zorgt voor sfeer en knusheid. Het heeft een tijdloze uitstraling en de tuinmeubelen zijn beschermd tegen weer en wind. Nieuwe houten overkapping.


Verkeerd model, het had een hoekmodel moeten zijn, dus nog helemaal nieuw.

Gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. Bent u toe aan wat meer sfeer in uw tuin? De Living is voorzien van gelamineerde staanders van geïmpregneerd vurenhout, wat een enorm stevige constructie oplevert.


Gratis bezorging aan huis! De Grasshoppers zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Noord-Europees vurenhout. De keuzevrijheid is groot door de vele verschillende keuzeopties. Alle tuinhuizen van HIllhout zijn gemaakt van gecertificeerd PEFC hout en krijgt u jaar garantie op houtrot en houtschimmel.


Woodvision produceert o. De Terrasoverkapping laat u het hele jaar door genieten onder een lichtdoorlatende dak. De staanders (12xcm) en liggers (6xcm) zijn gemaakt van gel. Klik hier voor de resultaten.


Of waar u vrienden kunt uitnodigen voor een verrassend buitendiner? Daarom staat ons magazine boordevol inspiratie. Tuinhuizen en blokhutten. Bijna alle overkappingen zijn zelf in te delen met losse wandelementen.


Zo creëer je een luxe en lichte . Mogelijkheid om uw bestelling zelf op te komen halen. En zolang de voorraad strekt. Heel het jaar kunnen genieten in uw tuin?

Het kan met een houten overkapping ! Ideaal droog zitten ook met mindere dagen. Living Modulair Excellent 7Vrijstaande overkapping om luxe buitenruimte. Prieeltjes met platdak of een veranda.


Houtsoort: geïmpregneerd vurenhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts