maandag 20 november 2017

Lucht gordijn

Een luchtgordijn creëert een scheiding tussen de koude buitenlucht en warme binnenlucht. Bestel een luchtgordijn voor een vaste lage prijs bij Warmteservice. Hoe verhelpt een luchtgordijn deze ongemakken?


Op die manier creëert het systeem een warme luchtstraal die de binnenkomende lucht tegenhoudt. Zo vermijd je tocht en energieverlies, en het binnenklimaat blijft.

Voor iedereen een voordeel. De twee belangrijkste toepassingen van het luchtgordijn zijn het tegenhouden van insecten en het buiten houden van. Inclusief montage door heel Nederland. Daarnaast worden door de gecreëerde luchtafscheiding hinderlijke geuren, stof, insecten . Als een vaak gebruikte deur geen luchtgordijn heeft, zal de warmte elke keer wanneer deze geopend wordt, op een natuurlijke manier ontsnappen. Vanwege natuurlijke convectie, zal de warme lucht aan de bovenkant naar buiten worden geduw waarna het vervangen wordt door koude lucht dat vanaf de bodem komt.


Stijlvol luchtgordijn voor ingangen, met afstandsbediening of ingebouwde regeling.

Het luchtgordijn beschikt over een ingebouwd regelsysteem en kan op . Iedere winkelier met een luchtgordijn ziet in de koude wintermaanden de bezoekers binnenstromen om even op te warmen. Maar wat veel mensen niet weten is dat een luchtgordijn ook dienst doet in de zomer. Hierdoor lopen veel winkeliers belangrijke energiebesparing mis in de zomer. Er zijn modellen voor deurhoogtes van tot m, horizontale reeksen voor opbouw of inbouw en verticale types, al dan niet in luxe inox uitvoering. Elektrisch luchtgordijn.


De vermogens van de elektrische . Het EASYAIR watergevoede of elektrische luchtgordijn kan worden toegepast in elk soort open ingang zoals bij winkels, supermarkten en ziekenhuizen. Huur luchtgordijn online! Met een luchtgordijn ontvangt u uw bezoekers aangenaam warm of comfortabel koel. Vele opties en mogelijkheden, gepatenteerde uitblaaslamellen, energie- efficiënt en betrouwbaar.


Door het eenvoudig te reinigen aanzuigrooster zeer onderhoudsvriendelijk. De OmniVent V is een revolutionair gepatenteerd luchtgordijn. Door de speciale Jet Flow hoge drukkamer is slechts een minimale hoeveelheid warme lucht nodig om het gewenste resultaat te bereiken.


Dit luchtgordijn is verticaal aan de deur gepositioneerd en grenst direct aan de dagopening van de draaideur.

LSA Frico is fabrikant en distributeur van luchtgordijnen, warmtestralers en luchtverhitters. Naast de standaard luchtgordijnen leveren we luchtverdeling via kanaalheaters en luchtgordijnen in combinatie met koelsystemen, complete verwarmingssystemen en producten voor bijverwarming. Gebruik een elektrisch luchtgordijn om binnen en buiten te scheiden zonder dat u een deur hoeft te sluiten.


Met onze elektrische luchtgordijnen houdt u insecten buiten en zorgt u ervoor dat er . Comfortabel en uitnodigend. Winkels en openbare gebouwen hebben om commerciële redenen vaak hun deuren open staan. DoorFlow comfort- luchtgordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts