maandag 6 november 2017

Zware mobiele airco

Ze zijn voorzien van een afvoerslang naar buiten om lucht af te voeren. Wil je een airco of airconditioningsysteem met een eenheid aan de buitenzijde van de woning? Kies dan voor een split-unit airco. Geschikt voor het koelen van grote ruimten in fabrieken en garages, maar ook kleine kantoorruimtes.


Compacte lichte mobiele airco.

Ben je op zoek naar een niet te zware mobiele airco ? Kortom een stille en compacte verrijdbare airco voor een scherpe prijs die . Het gewicht van een verplaatsbare airco is vaak redelijk hoog, waardoor verplaatsingen – vooral bij verschillende etages – bemoeilijkt kunnen worden. Sommige toestellen zijn echter voorzien van wieltjes,. De buitenunit van een mobiel splitsysteem moet het zware werk doen en moet – zoals de naam al suggereert – buiten worden . Afbeelding van Eurom mobiele airconditioning 'Coolperfect 90'.


Een mobiele airco kopen kan eenvoudig online bij AirSain.

Houdt uw binnenruimtes koel tijdens warme dagen met deze mobiele airconditioning van Eurom. Met deze mobiele airco van Sencys regelt een aangename temperatuur in uw woning. Zware mobiele airco (130m²) nieuwprijs was 900€ geen zotte biedingen aub. Voor een mobiele monobloc airconditioner hoef je niet naar een speciaalzaak: je vindt dit type in tal van supermarkten en elektrozaken. Gebruik geen verlengsnoeren of verdeeldozen.


Beschadig de elektrokabel niet en repareer hem niet zelf, zet er geen zware voorwerpen op en houd hem uit de buurt van warmtebronnen. Stel het lichaam niet te lang bloot aan de koude luchtstroom uit de airco. Wij raden u aan zowel het instructieboekje als de verpakking te bewaren: het boekje om het. Dat kan de gezondheid schaden.


Zet geen zware voorwerpen op het apparaat. Product expert aanwezig. Geen gepuf en gezweet deze zomer. Mobiele airco 6kW koelen. Daarboven heb je het echt over zware , professionele systemen en die laten we hier even buiten beschouwing.


Hoewel ook daar flinke verschillen in zijn: laat je goed informeren als je een mobiele airco voor bijvoorbeeld in de woonkamer wilt.

Hoeveel een airco kost hangt af van welk model je kiest en welk merk. Als niemand de monteur kan helpen tillen bij een zware airco vanaf ,kW dan is er soms een tweede installateur nodig. Binnen het bedrijfsleven zijn er lichte en zwaardere airco- en klimaat oplossingen voor kantoor maar ook zware industrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts