maandag 20 november 2017

Badkamer ventilator blijft draaien

Ook zou het fijn zijn als de inbouwventilator ongeveer minuten door blijft draaien na het douchen. Dit zal vocht overlast voorkomen. De badkamer ventilator met timer optie word aangesloten met kabels.


We hebben pas een nieuwe ventilator met vochtsensor (sensys) in de badkamer opgehangen, mooi ding, maar ik wordt er gek van. Hoe we hem ook instellen hij blijft echt dagen achter elkaar non stop draaien.

Dus de vochtsensor (die in de pijp weggestopt zit?) lijkt niet te werken. Verder valt het mij op dat . Die ventilator moet dan enkele minuten verder draaien wanneer we de schakelaar afzetten. Ik heb zo een ventilator.


Kan dat de reden zijn dat mijn ventilator gewoon constant blijft draaien ? Soler Palau Silent ventilator ervaringen? Brandt het licht echter langer dan minuut dan gaat de ventilator draaien op een laag toerental en blijft een half uurtje nadraaien op dat lage toerental.

Als het licht langer dan minuten aan blijft , bijvoorbeeld bij douchen of het zware werk op het toilet, gaat de ventilator op het hoge toerental draaien. Wilt u weten hoe u een badkamerventilator kunt monteren? Dan zou deze video u kunnen helpen!


Als je hem aansluit op twee draden zal de timer niet werken en zal de ventilator constant draaien. Je moet dan de gele draad met de oranje draad met elkaar verbinden en aansluiten op de fase (bruine draad in de huisinstallatie) en de zwarte op de nul (blauwe draad in de huisinstallatie). Hallo, Ik wil graag een ventilator op het toilet die opspringt (en met de timer even blijft draaien ) wanneer ik na het toiletbezoek het licht uitschakel.


Heb in de badkamer bovengenoemd IFAN (met vochtsensor en naloop) gemonteerd op de muur naar buiten. Na de fan handmatig uit te schakelen ( lichtknop) gaat hij over op rood knipperen en blijft daarna maar draaien. Door ons klimaat kan het voorkomen dat in vochtige periodes de ventilator (heel) lang blijft draaien , indien dit niet gewenst is kunt u beter kiezen voor het een model zonder vochtsensor (dit geldt voor alle vochtsensor modellen, van alle merken).


Design badkamerventilator 125mm met verwisselbare fronts kunststof, RVS . Gebruik het product niet in aanwezigheid van brandbare of vluchtige substanties zoals alcohol, insecticiden, benzine etc. Itho badkamer - en toiletventilatoren type BTV worden toegepast als inbouwventilator. Badkamer - en toiletventilatoren BTV- . Als de ventilator wordt ingeschakeld op basis van een te hoge relatieve vochtigheid zal de LED niet gaan branden. Na uitschakelen draait de ventilator nog een instelbare timertijd.


Kanaalventilator type BTV-N200.

Door toepassing van een BTV-N2worden vocht- problemen en schimmelvorming voorkomen, waardoor de ruimte fris blijft. De menukaart is erg standaard (zalm, run kip), maar wel compleet ( kaasplank bij de desserts) en kwaliteit goed. Desalniettemin zouden wij er niet meer eten in onze vrij tijd: dan liever een originele kaart buiten de deur.


Met een badkamerventilator wordt de vochtige lucht en waterdamp uit je badkamer weggezogen. Zo voorkom je dat er schimmels ontstaan en dat je spiegels beslaan. Een badkamerventilator met timer kan je zo instellen dat deze gedurende een bepaalde tijd nog blijft draaien. Daarnaast zijn er ook ventilatoren die . Dit is niet ideaal: vocht blijft in de lucht hangen – tot een uur nadat je de badkamer gebruikte.


Een nalooptimer zorgt ervoor dat je ventilator nog een tijd blijft draaien om de badkamer te verluchten. Itho heeft een heel grote keuze in dit soort ventilatoren. Het is onwaarschijnlijk dat je randaarde nodig hebt bij de ventilator omdat die dubbel geïsoleerd zal zijn. Het zou mij niet verbazen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts