dinsdag 14 november 2017

Vulslang cv 10 meter

Deze vulslangset is bedoeld voor het vullen of bijvullen van je CV installatie. In winkelwagen Meer info. Levering: Gratis aan huis Levertijd: Nu bestel maandag in huis.


Vulslangset bestaande uit: vulslang. De vulslang past op de meest voorkomende aansluitstukken. Materiaal, PVC, gewapend.

Eenzijdig geassembleer Ja. Hij is direct gebruiksklaar doordat de koppelingen reeds aan de slang bevestigd zijn. Met vul-aftapsleutel, Ja. Hij kan aangesloten worden op je wasmachinekraan. Cv Ketel toebehoren: Laagste totaalprijs, ruime keuze in verwarming,.


Helaas is mijn vulslang net niet lang genoeg om hem aan de kraan van de wasmachine aan te sluiten (zie laatste foto). Daarnaast vroeg ik me af,. Gaat bij het bijvullen de druk meter geleidelijk rustig aan omhoog, of schiet de naald in eern keer omhoog?

Afsluiters en keerkleppen (40). Automatische ontluchter (18). CV -toebehoren overig (48). Gas- en watermeter (19).


Vuilafscheider en luchtafscheider ( ). Zet de kamerthermostaat op graden zodat de cv -ketel uit staat. Draai alle radiatoren open. Zet uw kamerthermostaat op de laagste stand.


Wacht ongeveer minuten tot uw cv ketel maximaal 40°C aangeeft. Stap 1: CV -ketel laten afkoelen. Let op: als u koud water in een hete ketel laat stromen kan de ketel barsten! Haal de stekker van uw cv ketel uit het stopcontact.


B digitale drukmeter digitale drukmeter analoge drukmeter analoge. Als de slang vol is, draai dan de waterkraan dicht en maak de vulslang goed vast aan de vulkraan van de c. De blauwe vulslang is meter meerdere stuks wellicht mogelijk. Wij zijn een discountwinkel met vaste lage prijzen.


Henco slang 16xmet blauwe mantel, geschikt voor water en cv. Laat de slang voorzichtig volstromen met water.

Sluit daarna de kraan weer. Wacht tot de drukmeter tussen de en bar staat. Houd een emmer onder de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts