maandag 6 november 2017

Marktplaats houtkachels gebruikt

Voor iedereen een voordeel. Het is een relatief klein model en hij verkeerd in goede staat. Met vriendelijke groet, shannon vollemans. Pijpen naar buiten zitten er ook nog bij.


Lengte: 7breedte: 3hoogte: (met poten: 75) diameter pijp: cm. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Prachtige Hout en Kolen kachel in zeer goede staat, amper gebruikt. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Houtkachel , huis tuin, verwarming klimaatregeling. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!


Daardoor slagen we erin uit binnen- en buitenland de mooiste, en soms zelfs zeldzame, tweedehands kachels te bemachtigen. We weten van geen ophouden en het resultaat is er . Aanbod 2e hands kachels. Zoekt u een gebruikte JAnus of JAcobus houtkachel of een ander merk?


Wij ruilen regelmatig kachels in.

Klik op onderstaande links om direct naar het aanbod 2e hands te gaan. Vind of bied uw tweedehands Kachels en haarden aan op Speurders. Aangeboden prachtige antieke potkachel ,leuvense stoof in orginele staat brand prima! De kwaliteit van een Harrie Leenders kachel is uitzonderlijk. We gebruiken materialen die lang meegaan en verwerken die met aandacht.


Het resultaat is een product dat klopt en waarin het vuur centraal staat. Gebruikte tweedehands houtkachels. Wilt u liever een mooie tweedehands houtkachel kopen?


Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij Houtkacheldirect. Im hoping you might want it. I hope you might think its great. Kachel totaal gevonden op marktplaats , we zochten een goede gebruikte kachel.


Aangekomen in Dalfsen bleek er een ruime keuze te zijn in gebruikt , maar ook nieuw, tegen redelijke prijzen! Uiteindelijk gekozen voor een nieuwe Geurts kachel. Vlot gelever de kachel brandt prima.


En de oude kachel ingeruild.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts