vrijdag 3 november 2017

Geslachte konijnen te koop

Konijn om te bakken of stoven. De structuur van konijnenvlees is zacht en tamelijk fijndradig. Het konijn in zijn geheel of in delen bereid worden. Koop of Verkoop konijnen te koop op Marktplaats. Californian vlees konijnen te koop , enkele vlees konijnen van dit jaar, mooi als vlees konijnen maar ook voor de fok.


Zijn hele mooie en ontzettend lieve konijntjes.

Nest van vlaamse reuzen. Het blauwe in zijn oor is van het sexen van het geslacht. Prijs is euro per stuk. Het vaderkonijn is een hangoor en het moederkonijn niet. Hij is gevaccineerd en krijgt een vacinatieboekje.


Ze worden nog ingeënt en het geslacht moet nog bepaald worden. Incl kooi, hooi en stro en voer. Moeten weg tegen elk goed bod.

Ophalen in amsterdam oost. Mogen bij de moeder weg. Wel zijn rammen (mannetjes) over het algemeen wat temperamentvoller dan voedsters (vrouwtjes). Te koop lieve dwerghangoor konijntjes.


Let bij de aankoop goed op wat het geslacht is van de konijntjes die u gaat kopen. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek dieren, knaagdieren, konijnen. Een mannetje en een vrouwtje zorgen namelijk voor . Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Wij kunnen geen 1 garantie geven op het geslacht van het konijntje dat u bij ons koopt.


Voor daarna is er speciale. Het is daarom verstandig om jonge konijnen voor hun vruchtbare leeftijd (bij ongeveer drie maanden oud) nogmaals op geslacht te schouwen. Gerelateerde onderwerpen:. Waar koop ik een konijn?


Daar zitten vaak veel konijnen te wachten op een nieuw baasje. Kies dan voor een ram en een voedster, omdat twee konijnen van hetzelfde geslacht eerder met elkaar gaan vechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts