vrijdag 17 november 2017

Van marcke badkamers

Je eigen badkamer ontwerpen? Ga aan de slag met onze vernieuwde 3D-tool! Badkameraccessoires zijn nuttig en praktisch. En met hun vorm en kleur scheppen ze veel sfeer.


Zo vormen ze de ideale aanvulling op je ba douche, lavabo, badkamermeubel of toilet.

Design, klassiek of retro. Voor ieders smaak en binnen elk budget. Bij ons vind je inspiratie, advies en kwaliteitsproducten voor elke smaak en budget.


Een oriëntaals vakantiegevoel bij je thuis. Dat creëer je moeiteloos met onze exotische badkamers. Bekijk ze allemaal online! Onze moderne badkamers stralen klasse uit.


Houd je van de fifties of sixties?

Dan vind je vast en zeker je ding in ons aanbod retro en vintage badkamers. Alles kan hier, er zijn geen grenzen! Op zoek naar een badkamer op maat? Openingsuren, adres en telefoon.


Het bedrijf is commercieel actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserlan de Verenigde Staten en Malta. Bezoek onze badkamerafdeling en ontdek volledig ingerichte badkamers. We hebben ze ingedeeld in sferen volgens de bela.


Er zijn momenteel geen workshops meer gepland. Van Marcke Inspiration Store Workshops. Virtual Visit bathrooms. Ontdek onze kwalitatieve badkamers of keukens maar ook losse producten en het beste van wellness of energiezuinige verwarmings- en waterinstallaties.


Onze interieur- en energieadviseurs wachten je op met advies op maat. Word nu klant en geniet van extra voordelen. Maar niet iedereen ziet een reis naar Brussel zitten. Daarom selecteerde Habitos.


Teo Verwarming Sanitair.

Salles de bains, cuisines et chauffage : à votre service depuis plus de ans ! Uw specialist voor badkamers. Kortom, alles voor warmte en water. Ben je een huis aan het bouwen?


Het milieu én je portemonnee zullen je dankbaar zijn! THUIS IN WARMTE EN WATER 6. Stel je ideale badkamer samen. DUURZAAM VERWARMEN EN WATERBEHEER. Na het liken of disliken van.


De toonzaal in Kortrijk werd een primeur voor België, en wellicht ook voor onze buurlanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts