dinsdag 14 november 2017

Storing ziggo friesland

Hoe te handelen bij een storing ? Hier vind je alle informatie. Ook vind je hier actuele informatie over storingen ! Ziggo biedt zowel analoge (klassieke) televisie als digitale of . In Alphen aan den Rijn op het analoge tv signaal haperende beelden en storingen in het gelui neemt steeds meer toe. Er is vanaf 21:een storing bij Ziggo.

Laat dan hieronder een reactie achter. Kloten ziggo elke middag is het wel raak met dat internet , ik kan de klok op tijd zetten en zonder even te melden dat aan het klooien zijn woord er niet goed van leuk als je. De app geeft copyright problemen en de browser: Oeps. Alsof we dat niet doorhebben. Ik heb al vanaf vrijdag avond gezeolik met het internet die ziggo schijnd het maar niet voor elkaar te krijgen een goed product af te leveren, word een beetje moe van dat . Wauw voor de 3de dag op rij geen WiFi in de avond goed bezig ziggo #129320;.


Klanten van Ziggo kunnen woensdagavond niet internetten. De provider kampt met een storing.

De storing bij Ziggo is weer voorbij. Friese klanten hadden zondagochtend en - middag te maken met een storing bij het bedrijf. Het ging om alle diensten di.


VideoInternetaanbieder Ziggo kampte woensdagavond opnieuw met problemen. De oorzaak is vermoedelijk, net als dinsdagavon een DDoS-aanval. Wij zijn het Ziggo Webcare-team.


Wij staan klaar voor al je servicevragen (ook op feestdagen). Ook internet en telefoondiensten van Ziggo haperden dinsdagavond. De eerste meldingen van storing kwamen rond negen . Door de storing bij Ziggo was de Dokterswacht tussen 17. Entertainment HDFashion TV HDMY Zen HDTravel . Storing bij Ziggo van alle diensten in Friesland.


Dat betekend geen digitale televisie en internet. Ziggo zegt op haar eigen website druk bezig te zijn het probleem op te lossen. Ze kunnen niet vertellen wanneer . Ook andere delen van het land zatten zonder signaal.


Dit komt door een grote stroomstoring bij televisiemaatschappij Ziggo.

Friesland – Heel Friesland zat zonder inkomend televisiesignaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts