maandag 2 juni 2014

Intergas kombi kompakt geen warm water

De Intergas Kombi Kompakt HR. Voor bovenstaande CV-ketel problemen waarbij de CV-ketel display geen storingscode geeft, . Hoog Rendement bete- kent dat de ketel zuinig is met gas. De warmtewisselaar wordt niet warm gehouden waardoor de levering van warm tapwater even op zich laat wachten.


Als er geen behoefte is aan snelle levering van warm tapwater , kan de tapcomfortfunctie uitgeschakeld worden. Ik zal mezelf even vlug voorstellen.

Matthijs, jaar en woonachtig in Weesp. Sinds kort een huis gekocht, cv geïnstalleerd zonder al te veel problemen. Thanks, CV staat op graden Celsius. Toon bij opendraaien warme douche.


Dan schakelt de eco-stand met het programma . Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze. De fabrikant Intergas Verwarming BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of. CV water wordt niet gereageerd.


Haal denk ik nog geen liter per minuut, maar dat zou ik effe moeten testen.

Storingscode Kombi Kompakt HRE A. Toestel met leidingwerk voor centrale verwarming. In deze handleiding is het volgende pictogram gebruikt: VOORZICHTIG. Procedures die –als ze niet met de nodige . Door het dubbele circuit in de wisselaar hebben de Intergas cv ketels geen drieweg klep nodig, aangezien de meeste cv ketel storingen veroorzaakt worden door.


Zodra je warm water vraagt zal de ketel omschakelen naar warm water leveren via de platenwisselaar. Door dat je geen boiler hebt die stilstandverliezen heeft , zal je ketel voor het warm water de meest energiezuinigste oplossing zijn. Wanneer je de warmwaterkraan open draait moet de ketel overschakelen naar de warmwaterstand. Dat kost een paar seconde extra, maar . Deze ketel heeft dus geen voorraad warm water voorhanden en moet als je warm water tapt omschakelen naar de warmwaterstand. Dit omschakelen kost wat tijd.


De omschakeltijd bedraagt volgens opgave van Intergas : niet gespecificeerd. Geeft de kamerthermostaat een foutcode, check dan het display van de CV-ketel. Hiermee wordt de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch aan en uitgeschakeld. Met een CWwaarde kan deze Intergas cv-ketel grote hoeveelheden warm water per minuut kwijt, en is ook op meerdere plekken tegelijkertijd warm water geen probleem.


Regelmatig hebben we ´s morgens geen verwarming en geen warm water en dank zij de resetknop doet ie het dan weer. Veel reparaties heeft Feenstra al verricht. Intergas komen kijken en hun conclusie is dat het niet de ketel is, maar de luchtcirculatie.

Kraan (Hansgrohe Corma 120): cartouche is vervangen. Wie kan ons helpen, wat kan dit zijn? Deze CV-ketel kan een lage hoeveelheid warm water leveren en geschikt voor kleine huishoudens. Het komt wel eens voor dat jouw Intergas Kombi Kompakt HR 22KW (tijdelijk) geen verwarming of warmwater levert. Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken.


De intergas Kombi Kompakt HRE zorgt daar als geen ander voor. Welke type de beste keuze is hangt af van de warmtebehoefte en het gewenste warmtecomfort. Bent u op zoek naar CV-ketel van Intergas ? De Kombi Kompakt HReco CWketel is erg energiezuinig door de dubbele HR-technologie.


Welk type in uw situatie de beste keuze is, hangt af van uw warmtebehoefte en het gewenste warmwatercomfort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts