woensdag 4 juni 2014

Energie groningen

Vroeger was dit anders, toen was alleen Essent hier leverancier. Je kunt de verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken op basis van je postcode. Daarbij zien wij een belangrijke rol weggelegd voor lokale energie -initiatieven.


Daarom stimuleren en ondersteunen wij lokale initiatieven bij het ontwikkelen van projecten op . Het overgrote deel van de energie die wij in Nederland gebruiken wordt opgewekt door het gebruik van fossiele brandstoffen.

Maar de voorraden fossiele energiebronnen raken uitgeput en het opstoken ervan zorgt voor het zogenaamde broeikaseffect. Het gebruik van fossiele brandstoffen heeft. Sindsdien mag u zelf uw energie vergelijken en een betere of goedkopere energieleverancier kiezen. Bent u echter nog nooit overgestapt, dan heeft u op dit moment nog een contract voor de.


Sluit u aan bij het Energy Valley Platform. Stichting Energy Valley zet zich met bedrijven, kennisinstellingen en overheden in om marktkansen op het gebied van schone en innovatieve energie te realiseren. Informatie over actuele energieontwikkelingen, . Voor onafhankelijk advies over energiebesparing.

Het startpunt voor zonnepanelen, isolatie, subsidie zo. Excellente studenten met ambitie. Wij zetten studenten in op uitdagende projecten van bedrijven, overheden en organisaties. Ons doel is met jonge talenten duurzaamheid te stimuleren en de energietransitie te versnellen. SAMEEN_achtergrond_mobiel . Waar studenten heen en weer lopen, lezingen en debatten worden georganiseer en dat zich heeft ontwikkeld tot hét noordelijke centrum voor alles wat met energie te maken heeft.


Ons streven is een bijdrage te leveren aan de overgang naar meer duurzame energie. Om ons doel te bereiken, bundelen we onze krachten met andere kennisinstituten, overheden, het bedrijfsleven en maatschappelijke . Kun je aardgas produceren uit biomassa of energie opwekken door waterstof op te slaan in minuscule nanotubes? En wat doen we als de wereldolievoorraad over jaar op is?


Het instituut moet energievraagstukken, onderzoek en toepassing uit verschillende invalshoeken samenbrengen. Er is een startkapitaal van €mln . Natuurlijk door het gasveld van Slochteren, maar ook door de centrales in de Eemshaven en de kabelverbindingen met Scandinavië en Duitsland. De grote kolencentrales leveren . Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energieadvies, energielabel en thermografie.


Groningen is dé energieprovincie van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts