vrijdag 27 juni 2014

Inventum modesto q10 hotfill

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Dit zorgt ervoor dat achter de plint, met in achtneming van de aanwezige water buiten de Q. Snel en compleet geleverd met Energielabel A. Snel, betrouwbaar en service!

Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Inventum modesto qhotfill voor de LAAGSTE PRIJS.


Aansluitspanning, 2Vac. Drie fase uitvoering, Nee. Uitvoeringsvorm, Normaal. Met nachtstroomschakeling, Nee.

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. De inventum q-line elektrische boiler 10l modesto hotfill is een compacte koperen keukenboiler met een inhoud van liter. Door zijn compacte formaat is prima achter een keukenplint te plaatsen. Correct en snel geleverd. Modesto QHotfill plintboiler 10liter 400Watt 230V online bestellen bij Wasco ( al jr. uw groothandel).


Gedegen technische ondersteuning. Tevens is deze Q boiler voorzien van koperen ketel met daar omheen een dikke laag isolatie wat zorgt voor een minimaal warmteverlies. Ik ben ook van plan een plintboiler aan te schaffen, dit i. Tevens is de standaard modesto er niet op ingericht om hot-fill aangesloten te worden de daalderop wel. Type boiler, Warm water.


Kan Hotfill aangesloten worden, Ja. Opwarmtijd (minuten), 18. Garantietermijn (jaar), 2. Materiaal boilervat, Koper. Adviesprijs (incl. btw). Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct.


Bij Strijbis Installaties uit Dirkshorn vindt u een uitgebreid assortiment.

Beschikbaarheid: In voorraad. De Modesto Qis van zeer hoge kwaliteit en wordt aangesloten op je warmwaterleiding van de cv-ketel. Bu kazanı satın almakla güvenli ve kalite-.


Keukenboilers (Close-in, Modesto ). Je bent op zoek naar een goede keukenboiler want je wil direct warm water uit je kraan en niet een half uur wachten. Daarnaast wil je weten waar je op moet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts