dinsdag 3 juni 2014

Mensonides harlingen zonnepanelen

Voor zowel zakelijk als particulier is Mensonides uw installateur. Wij leveren vakwerk met een persoonlijke service: Technisch zeker. Zonnepanelen van Mensonides - Advies van echte experts. Wij garanderen u de beste opbrengst door gebruik te maken van de beste panelen, (micro) omvormers en optimizers.


Uw zonnepanelen worden geïnstalleerd door echte vakmensen.

Haal het beste rendement uit uw zonnepanelen met Mensonides uit Harlingen. Ook koopwoningen kunnen mee doen. Heeft u vragen over het project? Kom dan langs in ons informatiecentrum. U bent iedere woensdagmiddag tussen 14:uur en 16:uur welkom op de industrieweg in Harlingen.


Louis van der Veen staat met een kop koffie . Het Harlinger installatiebedrijf wilde andere zonnepanelen en een andere draagconstructie gebruiken voor de aanleg van het hectare grote zonnepark, dat op industrieterrein Oostpoort moet komen. In Harlingen hebben we al veel projecten mogen uitvoeren, waaronder het aanbrengen van zonnepanelen op een groot aantal woningen van De .

De Bouwvereniging in Harlingen , Midlum en Wijnaldum. In de overeenkomst wordt Astronergy. Ook niet -huurders kunnen instappen in het project. Daarom plaatsen we zonnepanelen waar dat kan.


Dit doen we gratis en de opbrengst is voor de huurder. Als jouw woning niet geschikt is voor plaatsing van zonnepanelen dan gaan we naar alternatieven kijken. Dit hebben we met de huurdersvereniging en de . Daartoe heeft Mensonides informatie over de zonnepanelen en . Kies nu extra voordelig voor zonnepanelen van Mensonides - Mensonides. Vind ik leuk Opmerking plaatsenDelen. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Foto: Gemeente Harlingen. Vandaag hebben Mensonides en gemeente voor het plaatsen van panelen op het dak van MFC Het . Voor ondernemer en particulier, voor mensen die de hele klus willen uitbesteden en voor de doorgewinterde doe-het-zelver. Ontwerp van duurzame energie systemen: Ja. Levering zonnepanelen : Ja.


Levering doe het zelf paketten: Ja.

Mensonides Installatie is de afgelopen jaren een voorloper geweest in zonnepanelen in Harlingen en omstreken. Verkoop van losse onderdelen: Ja. Vier werkgroepen presenteerden hun ontwerp aan de jury.


De jury bestond uit Piet Lijstra (REDStack), Gert-Jan Offinga ( Mensonides Harlingen ) en Sonja Busch (provincie Fryslân). Gedeputeerde Tineke Schokker was voorzitter van de jury. De jury beoordeelden de ontwerpen op uiterlijk en toepasbaarheid in de praktijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts