vrijdag 13 juni 2014

Reny tuinhaard

Dat ziet u terug in de modellen die we leveren, onder meer in het hoge afwerkingsniveau. De moderne verbrandingssystemen van RENY hebben een gesloten en CO2-neutrale verbranding met een hoog rendement. RENY Houtkachels en houthaarden is een Brabants familiebedrijf.


Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Met de karakteristieke, bruinroestige tuinhaard met glasdeur van Reny heb je een veilige kachel geschikt voor het hele jaar in je tuin of terras.

Lekker in de tuin hangen, maar wordt het toch een beetje fris? Geen probleem, want we hebben de Reny Quaruba voor u. Deze tuinhaard brengt veel sfeer en natuurlijk ook warmte. De Piquia is voorzien van een deur met glas. Reny Bijuga TKB2Met de Reny Bijuga TKBbeleefd u uren warmte en plezier op uw terras of tuin.


Deze terrashaard van Reny is in samenwerking met grafisch ontwerper Rene Knip ontwikkelt. Doordat de tuinkachel is voorzien van een glasdeur ontstaat er een gesloten verbranding.

Waardoor de verbrandingstemperatuur in vergelijking met een open vuur vele malen hoger wordt. Een hogere verbrandingstemperatuur zorgt voor meer rendement en . Tuinkachel van cortenstaal. Het raam blijft schoon door het verbrandingssysteem.


Wij hebben een groot assortiment exclusieve buitenhaarden. De Quarbua is te bezichtigen in onze showroom. Wij kunnen de tuinhaard ook voor u installeren. Eenvou degelijkheid en het sprekende design vormen de basis van het puur genieten van een behaaglijk, sfeervol houtvuur.


De tuinhaard heeft ook keramisch glas in deur, het voordeel voor . Exclusieve collectie buitenhaarden, tuinkachels, tuinhaarden en terraskachels van o. Burnies, Morso, Stofey en Reny en BLOK. Een buitenhaard wordt steeds populairder en brengt warmte en gezelligheid in ons Nederlandse klimaat. Van alle kanten van een gezellig vuur genieten dat kan met deze zijdige tuinkachel. De kachels is volledig van corten staal.


Sparta gate (hout) - BBB.

De tuinkachel is voorzien van een deur met ruit. Dit voor extra warmte op koude avonden. Bewust milieuvriendelijk, efficiënt en sfeervol verwarmen staan centraal bij deze. De Reny Piquia is een houtkachel speciaal voor gebruik in uw tuin. Deze reny buitenhaard kan in alle jaargetijden buiten blijven staan.


Ook in andere modellen leverbaar. Deze robuuste tuinhaard is een echte sfeer . Tuinhaard - Buitenhaard Almeria 4Kastanje. RVS Vuurkorf Square (vierkant). Terrasverwarmer Calor (Terrasheater). Het model QUARUBA is een oerdegelijke robuuste houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten.


Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met (in deur) tot glaspanelen. De Reny Quaruba is een robuuste tuinkachel uit Cor-Ten staal. Deze buitenhaard is leverbaar met tot zijdig vuurzicht.


Grote keuze tuinhaarden van diverse materialen, bij Vestia Kachels in Tilburg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts