maandag 16 juni 2014

Riwax wax

Polish die goed reinigt en lichte waas verwijderd. Zeer geschikt voor donkere kleuren. Voorkomt en verwijdert… € 4 95. Wax voor de perfecte finish met duurzame werking.


Wax - Polish polijst, reinigt en conserveert in een behandeling. De lak krijgt zijn oorspronkelijke glans terug.

Toepassing: boot eerst wassen. RIWAX WAX POLISH 5ML 5ml. Daarna met een schone doek stevig. Geeft na het wassen een fijne nieuwe.


Wax -Polish met een schone doek stevig inwrijven, daarna de opgedroogderesten met een s. Wax Shampoo verwijdert vet en vuil zonder de gelcoat of lak aan te tasten. Wassen en waxen in één behandeling. Wax -Shampoo verwijdert vet en vuil zonder de gelcoat of lak aan.

Overlap gedeelten om een mooi resultaat . Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:bestel volgende werkdag in huis! Wax Polish beschermt tevens en brengt de glans terug.


Watersporters geven ons een 1. Eemaldab oksüdeerunud ja tuhmi pealiskihi. Gelijktijdig wordt het oppervlak door een waslaag geconserveerd en krijgt nieuwe glans. Hard- Wax RSis een dunne polymeer waxsoort en bevat geen petroleum distillaten. De RSzorgt voor een langdurige bescherming.


Handmatige verwerking: Breng de vloeibare wax met de hand op in een dunne laag. Maximaal één vierkante . Brengt bij het wassen nieuwe glans. Reinigt en beschermd zonder water. Eenvoudige en snelle toepassing.


Ideaal om te gebruiken als finishing touch. Kan op alle oppervlakten gebruikt worden, inclusief glas. Nu te koop bij Weblectronics.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts