donderdag 26 juni 2014

Trackjack werkt niet

Neem dan onderstaand de meest gestelde vragen van onze klanten door. Zit uw vraag er niet bij? Download dan een van de handleidingen voor meer productinformatie.


Of neem contact op met onze klantenservice. Daar heb ik al zoveel problemen mee gehad ! Het grootste probleem is, dat er niks van klopt, wat het registreert.

De rittenregistratie, welke deze maakt is: incorrect, niet volledig en hapert de hele tijd. Dit zorgt voor incomplete rittenregistratie, door: sommige ritte. Waar u ook bent, voortaan heeft u alle gegevens van uw voertuig( en) of fleet ook binnen handbereik.


Snel, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Bekijk actuele locaties, snelheden, rittenoverzichten, afgelegde afstanden, . Geheel volgens de regels en alles op één plek. Het eerste betaalbare GPS track en trace-systeem dat zichzelf terugverdient en waarbij u niet vast zit aan een abonnement.

Nadat u het pakket heeft aangeschaft, betaalt u de eerste maand geen servicekosten. Verlengt u niet , dan stopt het contract automatisch. App werkt niet meer onder IOS 10. Ondanks correcte inlog gegevens kan niet meer worden ingelogt met IOS 10.


De ritten van een maand zijn niet geregistreerd maar als ondernemer moet je zelf ook je agenda goed bij houden dus veel plezier met het terughalen en registreren van al je . Maar niet alleen de zakelijke klanten, ook de particuliere markt. Hierdoor kunt u met één . GPS staat uit en gaat ook niet aan na het bewegen van het apparaat. Een gecertificeerde rittenregistratie voor de Belastingdienst bij u op locatie geïnstalleerdGeen handmatige of lastige… Meer.


Klik hier voor een alternatief. Een GPS-tracker voor de auto tot een sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst. Interesse in hun handige en innovatieve producten? Doordat je zelfstandig werkt en eenmaal per week op kantoor aanwezig bent, weet je jezelf te motiveren en te activeren tot goede salesresultaten. Online tracing van uw motorfiets.


Trackjack On The Move 2. Het meest betaalbare en kwalitatieve track en trace systeem.

Uw systeem hoeft niet uitgelezen te worden, maar werkt volledig online waardoor software installaties niet nodig zijn. Het dient goed zicht naar buiten te hebben t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts