maandag 30 juni 2014

Mini waterkokers

Een kleine waterkoker is erg handig voor kleinere huishoudens, want dan is het niet nodig om grote hoeveelheden water te koken. Een waterkoker die klein van formaat is, neemt weinig plek in op jouw keukenblad. Bijna alle waterkokers krijgen stroom van een stroompunt waar de waterkan los op staat. Deze kan is meestal van kunststof of rvs, maar soms ook van aluminium of zelfs glas.


Met een heetwaterdispenser . Deze efficiënte en energiebesparende mini waterkoker produceert 900w.

Hierdoor kan u snel en gemakkelijk water koken voor… Meer. Voor 23:uur bestel maandag in huis. Het RVS design maakt deze waterkoker een blikvanger op je aanrecht. Waterkoker Mini TEFAL: in een mum van tijd heerlijke hete thee. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Inventum waterkoker HW508. Tefal Express waterkoker . Maar zonder de insert is het gewoon een waterkoker.

Ga voor een groter model met een inhoud van liter als je een huishouden hebt met meer . Lang wachten op je thee of op het warme water voor de pasta is niet meer nodig. Hier vindt je verschillende stijlvolle exemplaren van mooie merken als KitchenAi Solis en Stelton. Prime Aqua mini is energiezuinig en brengt maximaal liter water snel aan de kook.


Koop je waterkoker van Domo, Russell Hobbs, Kalorik of Bosch bij ColliShop. Maak je keuze tussen ruim kwaliteitswaterkokers. Kleine waterkoker , niet gebruikt. Ideaak voor op campings, makkelijk mee te nemen.


Door verder te gaan op deze website accepteert u ons gebruik van cookies bestemd om uw gebruikersgemak te verbeteren en de inhoud en reclame op uw interesses af te . Een kop thee, een bordje pasta of een pannetje piepers bereid je het snelst met een waterkoker. Maar de gewone koker van thuis is niet geschikt voor de camping. Daarom test de KCK acht waterkokers voor op reis.


Broodroosters, waterkokers , mini -ovens. Toasters, kettles, mini ovens. Er zijn grote waterkokers met een capaciteit van liter, maar er zijn ook mini waterkokers van een halve liter.


Een eenpersoonshuishouden heeft aan een kleine waterkoker al genoeg, een groter gezin is beter af met een flinke waterkoker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts