donderdag 26 juni 2014

Nefit ventiline subsidie

Om energie besparen nog aantrekkelijker te maken zijn er diverse subsidies , leningen en andere regelingen waarvoor u in aanmerking kunt komen. Zo is er momenteel een zeer aantrekkelijke landelijke subsidieregeling (ISDE) voor warmtepompen en zonneboilers. Voor ondernemers is de Energie . Ventilatielucht is een gratis warmtebron die het hele jaar door beschikbaar is. De warmtepomp werkt in combinatie met een Nefit HR-combiketel voor.


Deskundig advies en snelle levering.

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van uw warmtepomp. De regeling is voor zowel particulieren als . Wilt u meer weten over de energiezuinige warmtebronnen van Nefit of de bijbehorende subsidies ? Bekijk onderstaande brochures of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij als Nefit -dealer helpen u graag! Ons werkgebied bestrijkt de regio Tholen, Halsteren, Bergen op Zoom en Roosendaal. Nefit VentiLine ventilatiewarmtepomp - energiebesparing met restwarmte.


Een warmtepomp is een apparaat dat met behulp van een warmtewisselaar warmte onttrekt aan een hernieuwbare bron als lucht, bodem of grondwater.

Deze geeft warmte af voor ruimteverwarming of warm tapwater. Subsidiewijzer Nefit warmtepompen en zonneboilers. ENVILINE BIVALENTE PAKKETTEN IN SPLIT- EN MONOBLOCK- UITVOERING. Een van de duurzame oplossingen van Nefit zijn de lucht-water warmtepompen.


Nu ook verkrijgbaar met subsidies via de overheid tot wel € 2. Duurzaam wonen en kosten besparen is met de oplossingen van Nefit voor elke woning en elk budget binnen handbereik. De ventilatiewarmtepomp zorgt voor de ventilatie en gebruikt afgevoerde ventilatielucht als warmtebron voor een aangenaam . Nefit ventiline is een lucht water warmtepomp die op ventilatielucht functioneert. De meeste warmtepompen hebben standdard alleen de mogelijkheid voor verwarming en kunnen soms worden uitgebreid met een boiler. Dit systeem bevat al een . Kostenefficiënte duurzame oplossing voor woningen met mechanische ventilatie.


Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE subsidie ontvangen. Mocht dit het geval zijn dan zal Wasco je hiervan. De Nefit ventilatiewarmtepomp zorgt voor de ventilatie én gebruikt de afgevoerde ventilatielucht als duurzame warmtebron voor verwarming en warm tapwater.


De afgevoerde ventilatielucht bevat restwarmte die door de VentiLine wordt hergebruikt voor. Warmtepomp subsidie : wat is er mogelijk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts