dinsdag 17 juni 2014

Mdf plaat groen 12mm

Medium Density Fiberboard of MDF is een geperste plaat met een middelharde dichtheid. De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden. MDF is geschikt voor binnentoepassingen en kan afgewerkt worden met lak. Standaard MDF is bruin van kleur en niet vochtwerend.


MDF 244x122cm 12mm is een populaire decoratieplaat.

Door de dichte en gelijkmatige verdeling van de vezels is MDF uitstekend te bewerken. Door het gladde oppervlak krijg je al snel een strak en netjes afgewerkt resultaat. Bovendien draagt het hout dat is gebruikt voor dit MDF het FSC keurmerk. Op deze houtvezelplaat kan genageld en geschroefd worden.


Deze plaat is eenvoudig te verzagen en is ideaal voor meubels en binnenschrijnwerk. Naar het vergelijk Vergelijken. MDF 12mm platen, deze MDF Plaat heeft de beste prijs kwaliteits verhouding!


Technische specificaties.

Deze MDF - platen zijn makkelijk te bewerken en daardoor uitermate geschikt voor het maken van meubelen en kasten. De MDF - platen zijn uitsluitend. Mdf is verkrijgbaar bij PontMeyer in diverse soorten en afmetingen.


Gemakkelijk verwerkbaar. MDF vochtwerend is groen van kleur en is geschikt voor vochtige ruimtes. Het wordt toegepast voor het maken . AddThis Sharing Buttons. Stuur naar een vriend(in).


MDF plaat 2x 1x cm. Productprijs (incl. btw). Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen . De platen worden in droge toestand geperst. Wij bieden je ook de mogelijkheid om ruwe MDF - platen te bestellen.


Je kunt deze bijvoorbeeld nodig hebben voor de afwerking van een wand. De groene waterwerende MDF - platen kunnen wij ook standaard. In het wit of onbehandel altijd scherp geprijsd.

Kom langs in de KARWEI bouwmarkt of bestel direct online! Koop of Verkoop mdf op Marktplaats. MDF bestaat uit samengeperste houtdeeltjes en maakt talloze interieurinrichtingen mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts