maandag 2 juni 2014

Dijkstra heerenveen kia

Wij nodigen u van harte uit in een van onze showrooms. Kennismaken met alle nieuwe Kia modellen kan ook via onze website. Of bekijk ons uitgebreide aanbod . APK, onderhoud of reparatie aan uw Citroën, DS of KIA ? In onze showroom vindt u zowel de nieuwste modellen als voordelige occasions.

We richten ons op Frieslan Drenthe, Groningen en Flevoland. We zijn Kia merkdealer in Noord-Nederland. We hebben vestigingen in Almere en Lelystad in Flevoland.


In Friesland hebben we vestigingen in Heerenveen , Drachten en Leeuwarden. We werken daar dagelijks aan 1 tevreden klanten. Zoekt u een nieuwe Kia auto of wilt u uw auto graag inruilen voor een andere . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor KIA dealer Dijkstra Heerenveen in Heerenveen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Autobedrijven Dijkstra Heerenveen B.

Reparateur en dealer Citroën in HEERENVEEN , Businesspark Friesland-West 55! HEERENVEEN : Het was dringen geblazen bij Dijkstra in Heerenveen afgelopen donderdag. Ruim 1mensen brachten een bezoek aan Kia Stinger (a)live. Kia is een van de meest succesvolle merken in Nederland. Kia Dijkstra Leeuwarden, Leeuwarden.


Ervaar zelf de modellen van Kia. Download prijslijsten, brochures of vraag direct een proefrit aan. Bekijk het overzicht van alle officiële Kia dealers in Nederland op Autokopen. Van der Horst stopt ook als Kia -dealer in Dokkum. Na Heerenveen en Drachten is Leeuwarden het derde Kia -dealerbedrijf van Dijkstra.


In Heerenveen en Drachten is Dijkstra al vertegenwoordigd. Een modern en sportief design, veel slimme features. Ontmoet de Picanto Colour Editions. Kia Picanto Colour Edition.


Kia Rio ComfortPlusLine Navigator. Het adres voor nieuwe en gebruikte modellen en voor onderhoud aan uw Kia.

Lees meer over onze Kia vestigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts