maandag 9 juni 2014

Riwax rs 06

Polish die goed reinigt en lichte waas verwijderd. Zeer geschikt voor donkere kleuren. Voorkomt en verwijdert hologramvorming. Hiervoor kan de compound RSof polish RSgebruikt wor- den.


Aan het werk met compound RSMedium. Nieuwstaat: brengt glans terug.

Licht verweerd: als tweede stap na gebruik RSom hologrammen te verwijderen. Extreem verweerd: als tweede stap na de RSom de hologrammen te verwijderen. Polish voor het op hoogglans brengen van de gelcoat. RSkan na een vaarseizoen weer worden gebruikt als polish.


Te gebruiken op nieuwe gelcoat om deze zeer goed te laten glanzen. Gebruik: Roterende poetsmachine . RSPolish Cleaner reinigt uitstekend en verwijdert een lichte waas. Geeft een diepe glans als resultaat.


Geschikt voor met name gelcoat, lak, plexiglas, acrylglas en.

High-Tech Gel-Coat Protector. Duurzame conservering met diepe glans, excentrisch en met de hand toepasbaar. Deze beschermende laag houdt maanden en geeft een diepe glans. Geen polijstkrassen op kunststof. Hoogglanspolitoer voor het verwijderen van fijne krassen en hologrammen op gelcoat en lakken, creëert een intense diepe glans.


Geschikt om snel een boot te behandelen, creëert de fijnste oppervlakken en hoogglans. Kan ook voor plexi- en acrylglas worden gebruikt. Riwax RS - Polish - Inhoud: liter. This polishing paste from Nautic line has also good cleaning properties. It is suitable for gelcoat, paintworks, plexiglass, acrylic glass and polycarbonate surfaces.


It does not leave hologramming . Wij bieden u 5maan watersportartikelen, motorenverkoop en -service, jachtservice in het algemeen of een goed technisch advies. Levertijd: Direct leverbaar. Aantal: Plaats in winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts