woensdag 18 juni 2014

Ezelinnenmelk zeep

NATUURLIJKE EZELINNENMELK ZEEP. Onze ezelmelk zeep zijn ambachtelijk gemaakt met de koude verzeping proces methode (met welke alle voordelen van ingredienten behouden) met verse melk van de ezels van onze boerderij. Zeer geschikt voor alle huidtypes, gevoelige hui droge hui met inbegrip van . Is zeep op basis van ezelinnenmelk producten het beste voor je huid?


We gebruiken allemaal elke dag zeep. Maar eigenlijk is heel veel zeep helemaal niet zo goed voor ons.

Vaak zijn zepen geparfumeerd en drogen ze onze huid enorm uit. Deze 1 natuurlijke zeep is zeer goed voor uw hui en heeft dus ook de bestanddelen die uw huid jong houden. Het bevat ezelinnenmelk en bevat geen kleurstoffen. Reference: savon-lait-anesse-021.


Deze zeep verzacht de gevoelige huid en eczeem. Zeep met biologische ezelinnenmelk. De zeep is lekker romig en zacht voor je huid. Een ezelin wordt dagelijks tot keer met de hand gemolken.

Ze geeft alleen melk als haar veulen in . Daarom nam Cleopatra dagelijks een bad van ezelinnenmelk. Ezelinnenmelk bevat bestanddelen die de veroudering van de huid tegengaat. Een ezellin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen. Sinds kort wordt deze melk in zeep en verzorgingsproducten verwerkt.


Al duizenden jaren wordt ezelinnenmelk erkend om haar voedingswaarde en haar kwaliteiten op cosmeticagebied. Cleopatra, koningin van Egypte en Pompea, keizerin van Rome zijn maar enkele van de meest bekende gebruikers. Wij vervaardigen dit product op basis van onze pure en 1 natuurlijke melk en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong om u een hoogwaardig kwaliteitsproduct te verschaffen voor de dagelijkse verzorging van uw huid. Deze natuurlijke zeep is bijzonder rijk aan ezelinnenmelk.


Cleopatra, de prachtige koningin van Egypte, haalde haar schoonheid uit het nemen van een bad met ezelinnenmelk. Net zoals de Romeinse keizerin Poppea , die zelfs werd gevolgd door een kudde van 3ezels om te voorkomen dat de melk ooit zou opraken! Tenslotte werd het door Hippocrates aanbevolen om allerlei . In de huidverzorgingsproducten is de ezelinnenmelk helemaal terug van weggeweest. Tegen huidproblemen is deze melk zeep efficiënt door de . Onze ezelinnenmelk is door een ambachtelijke zeepmaker verwerkt in heerlijke verzorgende zeep.


Geschikt voor alle huidtypes met uitsluitend natuurlijke toevoegingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts