woensdag 7 september 2016

Intergas zakelijke klantenservice

Als u contact opneemt met de afdeling Klantenservice kunt u een keuze maken uit de volgende opties. Tijdens kantooruren, tussen 8. Buiten kantooruren kunt u ons een e-mail sturen met uw vraag. Download hier brochures en handleidingen.


Klik hier voor de downloads.

Deze site maakt gebruik van cookies Ik wil meer informatie. Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur. De CV installatie wordt niet of onvoldoende war– Verhoog de ingestelde temperatuur van de kamerthermostaat.


Belangrijke telefoonnummers . Zoekt u oudere documentatie? Neem dan contact met ons op.

Intergas staat synoniem voor betrouwbaarheid en innovatie. Kwalitatief behoort de Nederlandse producent van verwarmingsketels al een halve eeuw tot de top. De combiketel die écht alles combineert. Het is de combiketel die . Daarbij hoort vanzelfsprekend een breed aanbod CV-ketels en alternatieven.


Wij hebben voor jou een assortiment samengesteld en toegelicht. Hoog rendement op warmwater en hoog rendement op verwarming. De CWuitvoering levert liter warmwater per minuut van ºC. Kopen kan voordelig via de Gasservice - Gaswacht organisatie.


Zo kunt u van afstand bekijken hoe warm het thuis is en kunt u op afstand de temperatuur aanpassen. De particuliere klant met een gemiddeld gasverbruik van 1. Wh elektriciteit per jaar gaat gemiddeld meer betalen. Voor de klein- zakelijke klanten zal de tariefstijging iets lager uitvallen. Op zoek naar een nieuwe cv-ketel?


Kies dan voor een energiezuinige cv-ketel van Intergas.

Profiteer direct van veel voordeel op de aanschaf! De warmtepomp haalt de warmte namelijk zo veel mogelijk uit de buitenlucht. Bij wie is uw gebouwtechniek in veilige handen, zodat u zich kunt richten op uw core-business?


De Mampaey installatie bedrijven : voor efficiënte en optimale kantoren Engineering, realisatie en onderhoud van kantoren is één van de kernkwaliteiten van De Mampaey installatie bedrijven. De Kombi Kompakt HReco CWketel is erg royaal in warmte en warmwater. Wij adviseren u graag over deze ketel!


Ketel kan opentherm aan, maar op toon niet. Gisteren is de module tussen ketel en toon vervangen ( andere storing ) maar ook voor die tijd geen openther.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts