donderdag 29 september 2016

Groene mdf 12mm

De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden. Op deze houtvezelplaat kan genageld en geschroefd worden. Deze plaat is eenvoudig te verzagen en is ideaal voor meubels en binnenschrijnwerk. Naar het vergelijk Vergelijken.


De platen worden in droge toestand. Er zijn nog geen beoordelingen.

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Mdf is verkrijgbaar bij PontMeyer in diverse soorten en afmetingen. Gemakkelijk verwerkbaar.


Het wordt toegepast voor het maken . Je kunt deze bijvoorbeeld nodig hebben voor de afwerking van een wand. AddThis Sharing Buttons. Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw).

Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen . De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Ik schrok van de prijs (bijna 2x zoveel als bij de Gamma),. Technische specificaties.


Mtr (mper plaat) mm dik voor 4euro per. Mdf platen brandvertragend type firax spanolux afmeting is 1. Door tijdens het productieproces kleurstoffen toe te voegen ontstaat een door en door gekleurde plaat. Lever- baar in de kleuren zwart, bruin, grijs,roo blauw, geel, oranje en groen. Dit kan zijn afgewerkt met edelfineer,.


MDF FR: Fire Retardent . Door het gladde oppervlak krijg je al snel een strak en netjes afgewerkt resultaat. Een ruim assortiment Alle houten platen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Ter herkenning is de plaat ( in de kern ) groen ingekleurd en kleurverschil tussen verschillende diktes alsook partijen is normaal. Mooie 2de keus platen, zijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts