woensdag 14 september 2016

Duratech eco+ 9

Eenvoudig aan te sluiten en zonder ingewikkelde aansluitingen. Daarmee een zeer geschikt warmtepomp voor een opzetzwembad van Intex, Bestway, Jilong en Gré. Het aansluiten van een warmtepomp een flink karwei? Stekker in het stopcontact slangtules koppplen en je hebt een perfect werkende warmtepomp. Uitgebreid assortiment en gratis thuisbezorgd.


Duratech Eco Plus Serie.

COP Curve van tot 4. Kan geïnstalleerd worden zonder bypass. Verwarmingscapaciteit, kW, 6. Opgenomen vermogen, kW, 8. Nominaal verbruik, A, 00. Zwembad warmtepomp ECO (kw) al zie je daar ook verschillende versies van de ene heeft er heel . De pomp is aansluitbaar op een stopcontact.


Donderdag koopavond tot 21.

Zaterdag van :- 17:00. Zondag vanaf april 12. Geluidsdruk op 150dB(A). Werkingsgebied ( min-max): -tot 35oC. Leiding diameter: mm. Andere gerelateerde producten uit de eco serie. Shott BP-50HS-A (kW). Interline Eco kW mono. Recent bekeken artikelen. Ubbink Heatermax (Kw).


De warmtewisselaar is van titanium en is bestand tegen de erosie van zout en chloor in het water. De ECO warmtepompen zijn compact. Ze hebben een aanvriesbeveiliging. Performancedata.


Puissance calorifique kW 9. Contenu max piscine en m³ 12. Courant de fonctionnement A 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts