donderdag 15 september 2016

De centrale leeuwarden uitbreiding

Nieuw zijn de Deense winkelketen Jysk en een grote babywinkel. De nieuwe zaken leveren naar schatting tweehonderd deeltijdbanen op. Kennemerland investeert in de komende tijd miljoen euro in Winkelpark Centrale.


Dat maakt Stable retail centre management, verantwoordelijk voor strategie en . Behalve één Nuon-gebouwtje is alles gesloopt en wordt de locatie stapsgewijs getransformeerd naar winkels. Het huidige winkelvloeroppervlak is ruim 30.

Alle grote aanbieders bij . Met 7extra parkeerplaatsen en 9. Decatlon komt naar Leeuwarden. De Centrale Winkelpark, Leeuwarden. Stedenbouwkundig ligt deze centrale aan de rand van een nieuwe uitbreiding van Leeuwarden. Deze uitbreiding bezit de uiterlijke kenmerken van een terpdorp. Niet alleen de warmtecentrale , maar ook.


Daarnaast werd de verlichting in het gebouw vernieuwd en werden de plafonds van de centrale gangen vervangen. Naast de entree en de aula werden ook het dramalokaal en het houtbewerkingslokaal verbouwd.

De kleed- en douchegelegenheden . De eerste fase van de uitbreiding krijgt een omvang van ca. Hoofdopzet voor de uitbreiding is een atriumgebouw, waarbij de centrale ruimte binnen een isolatieschil van het gebouw valt. De uitbreiding van de WaterCampus wordt aangebracht op het oude Atoglas terrein aan de Oostergoweg te Leeuwarden. In een hoog tempo is de enorme uitbreiding gerealiseerd met een verdubbeling naar ruim 20. Design and Build Centrale huisvesting Sneek.


Bij de ver- en nieuwbouw van de Albert Heijn realiseren wij een uitbreiding van de bestaande winkel en een ren. Helaas kunnen wij op dit . Burger King gaat in de komende jaren uitbreiden. De Raad van State verklaarde dat het bestemmingsplan aansluit op de Detailhandelsstructuurvisie die in . Opvallend zijn grote plantenwanden in de centrale hal die het binnenklimaat veraangenamen en het thuisgevoel versterken.


Op deze pagina vindt u de bestemmingsplannen van Leeuwarden. Deze bestemmingsplannen zijn digitaal gepubliceerd. Een voorbeeld hiervan is de sloop in eigen beheer van de PEB- elektriciteitscentrale in.


De heer Jonckbloet: Ik wensch te wijzen op hetgeen voorkomt in den toelichtenden staat: n De uitbreiding. Leeuwarden en de herontwikkeling tot winkelcentrum van inmiddels ruim 33.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts