vrijdag 23 september 2016

Efel harmony onderdelen

Toevoegen aan winkelwagen. Veluws Vuur Barneveld levert vele onderdelen en accessoires voor uw kachel. Zowel voor houtkachel, gaskachel, pelletkachel als andere typen kachels. Kachelpijpen, kachelonderdelen , kachelaccessoires en vele andere producten.


Efel Harmony glasruit.

Verwachte levertijd: 5-werkdagen. De voordelen van winkelen bij kachelsenhaardenwinkel. Specifiek voor gietijzeren kachels vindt u diverse onderdelen bij ons o. Godin, Dovre, Nestor Martin, Saey en meer. Veel onderdelen zijn inclusief afbeelding, zodat u ineens kunt vergelijken of het gepresenteerde onderdeel ook het stuk is dat u zoekt! De hoofdaktiviteit van de firma JP Vos is het verdelen van allerlei onderdelen die gerelateerd zijn aan de kachel – en verwarmingsindustrie.


Dankzij onze ervaring van meer dan jaar binnen het domein van de kachelindustrie en alles wat met buizen te maken heeft hebben we een prominente plaats bekleed op de markt.

Wegens verhuis te koop, kachel is in prima staat , zowel de binnen als buitenkant(niet krom of kapot gestookt), heeft een termostaat om de gew… € 3500. Internationaal gepatenteerde, double-layered en robot gelaste stalen verbrandingskamers (op “S” serie). Uitgestrekte glazen panelen voor een mooi, hoek-tot-hoek weergave van uw vuur.


Geen lage kwaliteit onderdelen uit China ( in tegenstelling tot veel andere kachel fabrikanten). Elke kachel wordt geleverd met de tools . Deze garantie is beperkt tot het vervangen van de onderdelen en dekt het arbeidsloon niet. Het is een gesloten toestel welke dus geen schoorsteen nodig heeft en dus door de buitengevel aangesloten kan worden.


Dit is ideaal voor veel nieuwbouwwoningen zonder schoorsteenkanaal of met mechanische ventilatie. De kachel oogt net een echte. Vind efel houtkachel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Meeuwen- Gruitrode Meeuwen . Alle onderdelen erbij, kolentrechter inclusief. Koorden hoeven vervangen te worden en opnieuw inkleuren. The pinnacle of wood burning technology these log burners offer a new level of performance.


PIÈCES ADAPTABLES-AANPASSENDE WISSELSTUKKEN.

THERMOSTAT - THERMOSTAAT. TOLEDO - HARMONY I - OXFORD - SURDIAC OXFORD 9. Informeer voordat u besteld even naar de actuele. Ook de zwarte steen die er onder staat is mooi losgekomen ! Start-up Air Column Gasket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts