woensdag 7 september 2016

Theben bewegingsmelder

Zo brandt het licht alleen als het ook werkelijk nodig is. Zoekt u bewegingsmelders voor buiten? Technologie: Hoe werkt een. Montage: Juiste montage.


Voor een op de behoefte afgestemde en energiezuinige verlichting zijn er vele mogelijkheden: Een bewegingsmelder voor buiten zorgt voor meer veiligheid. Bovendien beschikt de theLuxa P3KNX over logische kanalen en een .

Kan middels onderstaand relais tevens aangesloten worden op een inputpoort van een netwerkcamera. Dankzij de robuuste behuizing met onzichtbaar aangebrachte instelelementen en beveiligde frontafdekking zijn . Op voorraad √ Snelle levering. Als de bewegingsmelder iemand waarneemt, schakelt de klokthermostaat d. Afzonderlijke artikelen. Voor als je direct licht wil zonder schakelaar.


Uw online shop voor techniek, elektronica en innovatieve ideeën. Bewegingsmelder voor buiten, 180°, bereik m, IP zwart. Dankzij nuldoorgangsschakeling of wolfraam-voorloopcontact kan deze bewezen techniek met LED-lampen nog betrouwbaarder worden vormgegeven.

Hier vindt u slechts enkele . LED-straler met bewegingsmelder. Theben bewegingsmelders. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Met zijn ronde, druppelvormige design zit de bewegingsmelder onopvallend tegen het plafond.


De melder is bestemd voor plafondinbouw in ruimtes met een hoogte van twee tot vier meter, zoals: I Doorgangen en trappenhuizen van o. Model voor inbouwmontage of wandmontage m. Ideaal voor een verlichtingsbediening ter vervanging van een schakelaar. Aansluiting : minimum draden. Met of zonder uitschakelmelding via pieptoon, s . Detectiehoek 200°, 2stralen. Constantlichtregeling: Nee. Gedwongen afschakeling: Nee.


Onderkruipbeveiliging: Ja. Koppelbaar aan netwerk: Nee. Optimale montagehoogte: 2. Trappenhuisbewaking: Nee. Overbruggingsschakelaar: Nee.

Het product is geschikt voor toepassing met led. Dankzij het detectiebereik van 3graden en maximaal meter diameter is . Deze wand inbouw bewegingsmelder kan direct in de inbouwdoos in de wand gemonteerd worden ter vervanging van de gewone schakelaar. Door de detectiehoek van 2graden kan men deze detector niet ongezien passeren.


BEWEGINGSMELDER THELUXA 150GR 12M ZWART.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts