vrijdag 23 september 2016

Auerhaan rubber

Wij leveren zowel klein gedimensioneerde beglazingsprofielen met een verfijnde vormgeving alsook zeer forse profielen. Onze adviseurs zullen u graag van dienst zijn bij het vinden van het juiste profiel. Materialen voor de bus-, boot-, machine- en apparatenbouw en carrosseriebouw.


Rubber - en kantprofielen. Ovens en kooktoestellen.

Daarnaast leveren wij isolatiemateriaal voor het isoleren of absorberen van geluid en warmte van bijvoorbeeld het motorcompartiment en rubber - en kantprofiel voor randafwerking of afdichting. Ook de kachels en luchtmonden uit het programma verwarming en ventilatie worden vaak toegepast in de jachtbouw. Daarnaast leveren wij vloerrubber en alle benodigde gereedschappen.


Auerhaan heeft het allemaal. Koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties. In de categorie koelkasten en vriezers vindt u de volgende producten: Compressor.


Evenals de rubber - en kantprofielen ten behoeve van randafwerking of afdichting.

In het geval een omkasting of constructie voorzien dient te . Seriematige voor- en zijruiten voor carrosserie- bus- en scheepsbouw in verschillende diktes en kleurstellingen. Gelaag hardglas en veiligheidsglas, zowel gebogen als vlak. Alles volledig conform de wensen van de klant.


Uiteraard voorzien van E-keur. De keuze wordt onder andere bepaald door de benodigde luchtcapaciteit, verwarmingscapaciteit en de toepassing, zoals aansluiting op een . Isolatiemateriaal ten behoeve van geluidsabsorptie wordt onder andere toegepast bij het absorberen van geluid van machines, omkastingen, cabines enz. De zelfklevende platen hebben een handzaam formaat en zijn daardoor eenvoudig te verwerken.


De VacuFlush vacuümtoiletten onderscheiden zich van andere toiletten door hun minimale waterverbruik en toch krachtige vacuümspoeling. De vuilwatertank kan daardoor naar verhouding veel kleiner zijn. Vanwege het lage verbruik is spoeling met drinkwater ook mogelijk.


Deze producten kenmerken zich door hun geringe stroomverbruik, hoge energie-efficiëntie, grote lichtopbrengst en lange levensduur. Frensch_LED_verlichting. Al dan niet voorzien van automatisch oprolsysteem.


De acculaders zijn ultracompact, montagevriendelijk en gemakkelijk te gebruiken en bieden geavanceerde laadtechnologie met een voor zichzelf sprekende éénknopsbediening. De lattenbodems zijn eenvoudig in elke vorm op maat te maken.

Er is ook een fornuis op spiritus, traditioneel beschouwd als de veiligste manier van koken op het water. Dometic_ovens_en_fornuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts