woensdag 28 september 2016

Apres ski bar huren

Wanneer je een apres ski bar huurt kun je de lol van afgelopen wintersport nog een nabeleven. Een apres ski bar doet het altijd goed als feest inrichting. Onze verhuurpartners verhuren de complete apresski inrichting voor uw winterfeest, apresskifeest of tirolerfeest.


Voor een gezellige Après ski party hoef je echt niet . Wij verhuren de complete inrichting voor uw winterfeest, apresskifeest , oktoberfeest of tirolerfeest.

U kunt onderstaande artikelen los huren maar we kunnen u feest ook compleet verzorgen. Uw bedrijfshal, schuur of. Bij ons kunt u met ieder budget terecht voor het huren van feesttenten, springkussens en alle andere bedenkbare feestbenodigdheden. Ons motto is dan ook: een mooi feest hoeft niet duur te zijn.


Wij leveren aan: particulieren, verenigingen, stichtingen en bedrijven. Natuurlijk kunt U ook voor andere producten bij ons . Bar kan ingeklapt worden.

Ook voor de verhuur van kleding in dit thema bent u bij de Feestcentrale aan het juiste adres. Wilt u een opblaasbare Après ski hut huren ? Partytentverhuur Dordrecht is uw specialist! Apres - ski bar te huur makkelijk op te zetten, te vervoeren met busje of aanhanger. Incl decoratie aan de bar.


Dan voldoet een traditionele partytent natuurlijk niet. In het opblaasbare café is er voldoende plek voor een aantal biertafels, een bar , geluidsinstallatie en gasten. Kortoalle ingrediënten voor een geweldig winterfeest! Bij ons vindt een groot en voordelig assortiment met verhuurartikelen.


Nu verkrijgbaar bij Oktoberfeestartiesten: De mobiele Après - Ski bar. Deze paviljoens staan echter op een vaste plaats. Met de mobiele Après - Skibar is het nu mogelijk om het hele jaar en in elk seizoen . Altijd een sfeervol feestje! Morgens een kop koffie, ´s middags een perfecte lunch.


Wij hebben meerdere nationale en internationale (huisgemaakte) gerechten! En dan na het skien: APRÈS - SKI !

De Schnapshütte heeft een Hollandse eigenaar, maar een internationale ploeg en sfeer. Wij passen ons continue aan, aan de aanwezige gasten om . De afmeting van de bar is meter en bestaat uit delen van meter. De bar kan worden aangekleed met bijpassende rekwisieten. Optioneel zijn de tap en koeling leverbaar. De bar heeft een winterse uitstraling en wordt vaak ingezet voor diverse winterfeesten, zoals tijdelijke ijsbanen, kerstborrels, . De melody bar is geschikt voor een bruin café of apres ski thema.


De bar is meter lang en beschikt over tapkranen. Neem vrijblijvend contact op. Eerste echte après ski hut te huur Wegens gigantisch succes vorige winter wees er snel bij om te reserveren. Schirmbar zoals in de grootste. Wat dacht u van een apres ski feest?


Huur bij ons een Apres ski decoratiepakket al vanaf €1485! Uiteraard kunt u deze pakketten aanvullen met al onze overige producten zoals bierpullen, bierbanken, statafels, terrasheaters leuke spellen of een sneeuwmachine!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts